free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat editia de primavara a revistei GETT’S Highlights

Cel mai recent numar al revistei GHM, disponibil gratuit in toate locatiile GETT’S Salons, o are in centrul atentiei pe Octavia Geamanu, prezentatoarea Observator Special care este vedeta copertei si a unui pictorial indraznet in paginile revistei. De la look-uri soft, feminine, la unele mai glaciare si avangardiste, Octavia se transforma pagina cu pagina intr-un personaj foarte appealing.

“Cand mi s-a spus cam ce-ar urma la shooting, marturisesc ca aveam putin inima strans, gandindu-ma la procesul prin care ar urma sa treaca parul meu. Insa am avut noroc sa intalnesc o echipa faina, profesionista, cu oameni talentati, rabdatori, intelegatori si cu un real simt al umorului. Echipa GETT’S imi pare ca impune niste standarde care nu-s la indemana oricui. Din partea mea, 10 plus!”, a declarat Octavia Geamanu.

In revista cititorii pot descoperi cele mai recente tendinte din lumea beauty& fashion, informatii utile despre ingrijirea parului, trend-urile in materie de costume de baie, dar si articole pe teme de sanatate.

GHM este o productie editoriala GETT’S Salons, dedicata clientilor din saloane dar si celor care vor sa fie mereu in pas cu trend-urile din beauty. Informatiile sunt destinate atat doamnelor cat si domnilor, in paginile revistei regasind trenduri pentru moda si ingijire la sectiunea “Men”.

Revista se distribuie gratuit in toate saloanele GETT’S.

Bucuresti, 08.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *