free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat EBOLAPLAY Romania, o platforma de distibuire a continutului video in online

Astazi s-a lansat EBOLAPLAY, un serviciu de distribuire a continutului video online, unic in Romania, cu ajutorul caruia iti poti transforma vizualizarile unui anumit content video de pe site-ul, blog-ul sau chiar pagina ta de facebook, in bani.

Cum functioneaza acesta platforma? Oricine are un site, blog sau chiar pagina de facebook se poate inscrie si poate downloada diferite spoturi sau alte materiale video, care, odata publicate, iti aduc bani in functie de numarul de vizualizari inregistrate de acestea.

EBOLAPLAY face practic legatura intre publisheri si clientii sau agentiile care doresc sa viralizeze anumite spot-uri, filme sau alt gen de content video.

Platforma isi doreste sa fie o completare la media traditionala online, avand avantajul ca reuseste o targetare relavanta a contentului si ca foloseste zone neexploatate pana acum in totalitate, cum ar fi blog-urile personale, paginile de facebook sau forum-urile.

EBOLAPLAY este o unealta de management a comunitatilor online, care reuseste sa genereze content video editorial initiat de utilizatori.

Aceasta platforma exista de un an si s-a extins deja in 15 tari, inregistrand pana acum peste 500 de spoturi comerciale, peste 2000 de site-uri sau blog-uri, peste un milion de vizualizari pe luna si peste 100 de brand-uri care au apelat la aceste servicii, printre care mentionam: P&G, Nestle, Sony Ericsson, Unilever, Microsoft, SAB Miller, Pepsi, Pfizer, T Mobile, HBO, LG, Ford Auchan, Danone, BMW, Nike, Heineken, Bayer, Red Bull, Nokia, Porsche, Henkel si Erste.

Principalul avantaj al acestui serviciu este ca video-urile sunt preluate ca si content editorial, ca nu este intruziv si ca ofera spot-urilor un mare potential de viralizare.

Clientii pun la dispozitie content-ul video pe care isi doresc sa il distribuie, desfinesc profilul campaniei, target-ul ei si obiectivele, iar EBOLAPLAY se ocupa de distribuirea content-ului catre publisheri si urmarirea KPI-urilor.

Publisherii carora se adreseaza acest serviciu sunt proprietarii de site-uri, blog-uri, forum-uri sau chiar si pagini de facebook. Acestia trebuie sa se inscrie in aceasta platforma si sa fie admisi, iar apoi isi pot alege contentul video pe care vor sa il posteze.

Player-ul EBOLAPLAY are multiple posibilitati de personalizare, oferind diferite grade de interactiune si mesaje call to action etapizate.

“EBOLAPLAY Romania isi propune sa ofere adveriserilor o noua platforma de comunicare online. Publicitatea video online a avut cea mai mare crestere in ultimul timp, apetitul utilizatorilor pentru acest tip de continut fiind foarte mare. Continutul video online reprezinta unul dintre cele mai puternice instrumente de publicitate, iar noi ne propunem sa il facem cat mai relevant si interactiv, iar in acest mod sa determinam rate de conversie ridicate, cu costuri extrem de eficiente. EBOLAPLAY va oferi utilizatorilor o experienta relevanta si interactiva, iar advertiserilor o modalitate eficienta de comunicare cu acestia” a declarat Liviu Redeleanu, General Manager EBOLAPLAY Romania

Mai multe informatii despre cum te poti inscrie in aceasta platforma, ce conditii trebuie sa indeplinsti si despre functiile si detaliile tehnice legate de contentul video, gasiti pe www.ebolaplay.ro

E-bola media a fost fondata in 2006 ca o companie de productie si distributie de continut video online. Experienta indelungata in distributia de videoclipuri acumulata de-a lungul anilor a determinat dezvoltarea propriei platforme EBOLAPLAY, in anul 2010.

Astazi, compania este in plina dezvoltare, cu o echipa internationala specializata in campanii video online, care lucreaza direct cu advertiseri, agentii media si agentii de creatie de top, generand milioane de vizualizari pe luna.

Bucuresti, 28.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *