Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

S-a lansat Brightline Music, un jucator puternic pe piata de commercial music din Romania

Brightline MusicBrightline Music, recent lansata casă de producție cu specificul commercial music își propune să producă și să lanseze, sub sloganul “We HIT you”, noi voci și trupe de amprentă pe piața locală și internațională, cu ajutorul unei echipe cu peste 12 ani de experiență de studio. Sub umbrela Brightline Music lucrează astăzi oameni care au colaborat cu nume mari din showbiz-ul local, așa cum sunt: Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Delia, Grasu XXL, Andreea Bălan, Trupa Taxi, Damian & Brothers, Amadeus, Andreea Bănică, Vama Veche, Maria Radu și alții.

Compania propune un pachet de servicii adresate atât segmentului consumer, cât și celui corporate:
– Creație și producție muzicală; înregistrare și procesare audio de voce și instrument; aranjamente muzicale și mastering pentru interpreții de muzică și casele de discuri din țară și din străinătate;
– Creație și producție pentru piața publicitară și de radio (reclame, compoziții muzicale originale și adaptări, spot-uri și jingle-uri audio, concepție efecte speciale pentru radio și website-uri) pentru companiile din piața publicitară și advertising, dar și posturile de radio și televiziune locale, naționale și internaționale;
– Producție de spoturi publicitare și documentare culturale pe orice domeniu, serviciu adresat companiilor din piața publicitară și altor instituții interesate;
– Cărți audio pentru universități și muzică de film pentru studiouri de producție video (realizarea de coloane sonore pentru producții video de scurt și lung metraj).

“Pornim la lucru cu o echipă de oameni care au ridicat industria muzicală la nivelul la care se află astăzi, oameni care petrec 24 de ore pe zi în studio și care știu cum arată schema unui hit, fiecare pe zona lui de competență. Avem ambiția de a lansa cel puțin trei nume sonore pe piața muzicală în 2016 și ne bazăm pe flerul, expertiza și spark-ul colegilor noștri”, a declarat Ștefan Burlacu, omul din spatele acestui proiect și membru al “Uniunii Compozitorilor și Muzicologilor din România – Asociația pentru Drepturi de Autor”.

Brightline Music își propune colaborări cu participanții la concursurile naționale și internaționale de talente, precum și cu alte persoane și companii care necesită consultanță în acest domeniu. De asemenea, managementul casei de producție își propune să dezvolte în 2016 un departament de promovare și impresariat artistic.
În perioada imediat următoare, Brightline Music va lansa câteva oferte imbatabile destinate celor două segmente de clienți pe care îi țintește – persoane fizice și juridice.

Informații suplimentare despre activitatea companiei găsiți pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/brightlinemusic.

Bucuresti, 08.10.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *