free download 78 travel guides written by experts

S-a lansat Bioproduct.ro

primul site care ofera servicii de publistica de specialitate, destinate editurilor si companiilor de presa

Mass-media romaneasca a cunoscut un avant considerabil in ultimii ani, care s-a manifestat inclusiv prin diversificarea rubricilor existente in publicatiile presei centrale, prin aparitia de suplimente care contin informatie din categoriile practic, hobby si stil de viata. Foarte citite sunt articolele care abordeaza subiecte precum ingrijirea plantelor de gradina si apartament, amenajari interioare si gastronomie.

De cele mai multe ori, redactarea unui astfel de articol presupune o atenta documentare si familiarizarea jurnalistului cu termenii de specialitate, pentru a explica acele aspecte considerate relevante de catre cititor. “Nu de putine ori am intalnit articole despre ingrijirea plantelor sau amenajarea de gradini, unde autorul textului folosea gresit anumiti termeni, sau oferea sfaturi eronate”, a declarat Dragos Serban, redactor si consultant la Bioproduct.ro .

“In general, aceste articole produc confuzii in randul cititorilor si greselile provin nu din rea-vointa, ci din faptul ca majoritatea ideilor au fost preluate din articole aparute in presa straina. Nu intotdeauna informatiile din domeniul horticulturii, publicate in alte tari, pot fi redate ca atare, deoarece tara noastra are anumite particularitati de clima de care trebuie sa tinem cont.”, a continuat el.  

Constientizand faptul ca informatia furnizata trebuie sa provina din surse demne de incredere,  Bioproduct.ro considera ca un articol trebuie redactat atat  prin prisma rigorii unui text jurnalistic, cat si prin cea a specialistului in subiectul abordat.  De aceea, dezvoltarea acestui gen de servicii  – publicistica si consultanta in domeniul ingrijirii plantelor – reprezinta, astazi, pentru Bioproduct.ro, principala tinta in evolutia pe termen mediu.

Bioproduct.ro este un site care ofera servicii de publicistica si consultanta in domeniul horticulturii. Periodic, situl publica articole de interes, sfaturi, studii de caz sau memorii tehnice, cat si fotografii cu plante ornamentale.

Bucuresti, 7.12.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *