metalshow

S-a incheiat ANGAJATORI DE TOP

Ieri, 27 octombrie, la ora 16,00, cea de-a treia editie a celui mai mare Targ de cariera din Romania – ANGAJATORI DE TOP – si-a inchis portile la Sala Palatului cu rezultate exceptionale: 13 000 de vizitatori si 110 expozanti, din care 80% companii multinationale, foarte multumiti de aplicatiile primite. Targul s-a adresat in mod special studentilor in ani terminali si tinerilor profesionisti cu experienta de pana la 5 ani.
Domeniile cu crestere foarte mare la aceasta editie au fost sunt consultanta (BearingPoint, Accenture, ABS, IBM, SAP, Sistec SBsol), inginerie (Dacia groupe Renault, Rompetrol, Renault, Tenaris Silcotub, Apa Nova, Veolia Apa, IMPACT, Enel, Butan Gas, Distrigaz Sud, Honeywell Garrett), achizitii si logistica (Oracle, Danone, Carrefour, HP, Coca-Cola HBC, JTI, Real Hypermarket, Metro Cash&Carry, Praktiker, IPSO, P&G, Mega Image). In continuare joburile pe IT (Adobe, Oracle, IBM, TotalSoft, Lyngsoe Systems, Xerox, Tornado Sistems, Axway, Route66), contabilitate – finante (Holcim, Kraft, Unilever), bancar (BRD, Unicredit Tiriac Bank, ING, Bancpost, Citibank, Raiffeisen Bank), telecom (Cosmote, ZAPP, Orange, Romtelecom, Ericsson, UPC) si servicii si BPO (TMF, Ipsos Interactive Services, HP) au fost foarte cautate. Pentru tinerii pasionati de telecom, care vor sa isi dezvolte o cariera alaturi de unul dintre cei mai mari jucatori la nivel global – Cisco, a participat pentru prima data in Romania la un targ de cariera.

Formula de succes a evenimentului a fost asigurata asadar de prezenta unui numar foarte mare de angajatori doriti si joburi premium din toate domeniile oferite tinerilor profesionisti cu pana la cinci ani de experienta.

 “Evenimentul are un succes atat de mare pentru se adreseaza in special tinerilor care vor sa evolueze in cariera. La eveniment sunt prezenti angajatori foarte atractivi si in numai o zi tinerii afla care sunt joburile pe care le propun, au sansa sa discute cu acestia despre ce presupun oportunitatile din companie si cum se pot dezvolta in cadrul jobului. Odata cunoscuta toata oferta de joburi, iti depui CVul in cunostinta de cauza, angajatorul deja ti-a remarcat interesul pentru job, iar restul procesului pana la primirea ofertei de angajare se desfasora mult mai repede pentru ca ambele parti pleaca de la o baza comuna.“, ne spun organizatorii, compania Catalyst Solutions

Bucuresti, 28.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *