free download 78 travel guides written by experts

S-a desemnat primul castigator al Loteriei Lindab

· 1500 persoane inscrise pana in prezent

Lindab Romania a desemnat prin tragere la sorti primul castigator al unui sistem complet de acoperis, in cadrul campaniei ”Loteria Lindab”. Norocosul este domnul Dan Ababei, din Gura Humorului. Casa care va beneficia de schimbarea acoperisului a fost construita in 1905, avand fatada de curand renovata si fiind in asteptarea unui acoperis modern.

”Ma simt foarte norocos. Despre Loteria Lindab am aflat de pe Internet. Cateva click-uri, un formular de completat, lejer si complet gratuit. Cum tot ma gandeam sa schimb acoperisul intr-un viitor incert si cam indepartat, se pare ca datorita acestei loterii am scapat de o grija. Primiti din partea mea un sac mare de multumiri. Celorlalti participanti le transmit mult noroc!”, a declarat domnul Dan Ababei.

Castigatorului i se va asigura de catre Lindab atat sistemul complet de acoperis (tigla metalica, sistem de jgheaburi si burlane, accesorii, sisteme de siguranta), cat si cheltuielile legate de livrarea materialelor, pregatirea frontului de lucru, planificarea si executia montajului, asigurarea cu material marunt, colectarea resturilor ramase si evacuarea acestora de pe proprietate. Tipul, culoarea si forma invelitorii vor fi la alegerea libera a castigatorului, din gama de produse comercializate de Lindab in Romania.

Campania Loteria Lindab continua! Au ramas in joc inca trei sisteme complete de acoperis, si, in plus, premii speciale de cate 500 euro pentru cei care recomanda campania castigatorilor. Urmatoarea extragere se va face in data de 10 iulie, oferindu-li-se o sansa tuturor celor inscrisi in loterie incepand din data de 15 aprilie. Inscrierea se face in continuare, folosindu-se acelasi sistem – sms la 1869 cu textul ”Lindab” (tarif normal, valabil in retelele Cosmote, Orange sau Vodafone) sau online, pe www.loterialindab.ro ori pe Facebook.

Campania se desfasoara pana pe 31 august 2012, valoarea comerciala a premiilor fiind de aproximativ 140.000 lei, fara TVA. La campanie poate participa orice persoana de peste 18 ani, cu domiciliul in Romania, proprietar sau co-proprietar al unei case, care doreste sa isi renoveze acoperisul.

Participantii declarati castigatori care in perioada derularii campaniei achizitioneaza un acoperis Lindab, pot primi contravaloarea materialelor pentru renovarea acoperisului si serviciilor aferente, cu conditia sa faca dovada achitarii acestora. In acest caz, clientul primeste de la Lindab tichete cadou in limita a maximum 5000 euro, net.

In cadrul loteriei vor fi acordate si premii secundare – in valoare de cate 500 euro net. Singura conditie pentru castigarea acestor premii este sa promovezi Loteria Lindab, iar castigatorul unuia dintre cele 4 sisteme de acoperis sa te nominalizeze drept ”promoter” in cursul interviului telefonic de validare a inscrierii prin SMS sau in momentul completarii on-line a formularului de inscriere, disponibil pe site-ul www.loterialindab.ro.

Extragerile se fac electronic, in mod aleatoriu, in prezenta unei comisii formate din doi reprezentanti Lindab Romania si a unui Notar Public, cu respectarea tuturor prevederilor legale in vigoare.

Mai multe informatii cu privire la regulamentul campaniei sunt disponibile pe www.loterialindab.ro.

Bucuresti, 15.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *