metalshow

S-a deschis la Bucuresti primul centru Nirvana Yoga din Europa

· Primul centru Nirvana Yoga din România și Europa
· Centrul Nirvana Yoga România organizează o călătorie spirituală în India, la ashramul Thapovanam

Primul centru Nirvana Yoga din Europa s-a deschis la București. Nirvana Yoga este un sistem holistic de practici yoghine și disciplină etică care ne învață “arta de a trăi”, nu doar simple exerciții fizice, ci un mod de viață caracterizat prin sănătate și cunoaștere de sine, care are ca țel să aducă sănătate, pace și armonie spirituală omenirii.

Nirvana Yoga este un sistem unic obținut prin penitență și este bazat pe principiul de Întregire (Oneness). Nu este restricționat la simple exerciții de yoga, ci este un mix de tehnici yoghine bine dezvoltate pentru a trata diferite afecțiuni psiho-somatice, stiluri de viață dereglate, boli ereditare și probleme karmice.

Sistemul Nirvana pe care îl putem învăța aici, în România, provine din India, din Ashramul Thapovanam și este predat acolo de către fondatorul Sri Sree Varapradanandaya Maha Shiva Kalki Madhavacharyan (Guruji). El a atins Nirvana și Iluminarea Totală (Bodhisattva), devenind astfel întruparea forței energiei vieții. În România și în Europa, Veronica Constantinescu a adus acest sistem pentru prima oară.

“India a însemnat o transformare profundă pentru mine, la nivel de corp, de minte și de suflet. Am căutat dintotdeauna unelte care să mă ajute să trăiesc armonios în cadrul familiei, să am ca partener și ca prieteni oameni totali, frumoși, care să mă inspire și alături de care să construiesc o viață echilibrată. Pentru mine Nirvana Yoga, prin exerciții fizice, tehnici de respirație, meditație, kriyas și cunoștinte despre Dumnezeu, Univers, viață și karma au răspuns la niște întrebări foarte importante: Cine sunt eu? Ce scop am în viață? Cine e Dumnezeu?”, a declarat Veronica Constantinescu, instructor Nirvana Yoga.

În centrul Nirvana Yoga România, sistemul Nirvana Yoga este predat în cursuri desfășurate în zile consecutive. Cursurile sunt structurate în module de 7 zile, de 14 zile și de 21 de zile. Cursurile sunt organizate pentru toate nivelurile: începători, intermediari și avansați. Dinamica ședințelor va fi adaptată conform abilităților studenților. Pentru a susține progresul obținut după primul curs se pot face abonamente lunare de 8 ședințe sau ședințe individuale. De asemenea, cursanții pot opta pentru cursurile de meditație kalkareiki și meditație amasana, deshaprana kriya și yoga vandanam.

Călătorie în India

Veronica Constantinescu și centrul Nirvana Yoga România organizează pentru anul 2015-2016 o călătorie spirituală la ashramul Thapovanam din India, acolo unde își are originile acest sistem. Pe parcursul a 3 luni, din prima săptămână a lunii decembrie până la sfârșitul lunii februarie, se vor organiza excursii de 15 zile adaptate la programul fiecărui călător. Mai multe detalii despre călătoria în India (costuri, program, viză) găsiți pe: //nirvanayogaromania.org/india/. Ashramul este Universitatea Minții, ghidând oamenii în călătoria personală de autocunoaștere. Alături de Guruji sunt discipolii lui minunați, care sunt instruiți să ne ghideze și să ne sfătuiască în orice este benefic să învățăm în călătoriile noastre interioare.

”Avantajul de a trăi o viață spirituală, conectată, este că suntem mereu studenți. Eu am hotărât să mă întorc în India în fiecare an, între 6 săptămâni și 3 luni, și să invit cu mine pe toți cei care sunt interesați să trăiască experiența ashramului și a binecuvântărilor lui Guruji. Acolo, pe lângă faptul că ne vindecăm pe noi înșine, avem șansa să învățăm mai mult și să îi ajutăm și pe cei din jurul nostru. De aceea, vă invit să veniți, alături de mine, într-o excursie spirituală care va avea loc din decembrie până în februarie”, spune Veronica Constantinescu.

Centrul Nirvana Yoga România se află pe Str. Batiștei nr. 28, et. 1, ap. 6. Pentru detalii legate de program vă rugăm să vizitați www.nirvanayogaromania.rog sau www.facebook.com/nirvanayogaromani.

Bucuresti, 09.07.2015
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *