free download 78 travel guides written by experts

S-a deschis Exclusive Hair Style – un nou salon de beauty&hair

Daca inca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci avem vesti bune. In Plaza Romania, s-a  deschis un nou salon de beauty&hair.  Conceput ca un spatiu de relaxare, salonul Exclusive Hair Style este gata incepand din aceasta luna sa ofere servicii de ingrijire pentru par, precum si de cosmetica, machiaj, manichiura si pedichiura.  Salonul este situat la etajul doi al centrului comercial si a fost decorat astfel incat sa ofere clientilor nu numai confort, dar si o atmosfera de relaxare.

In amenajarea interiorului, jocul de forme si cromatica in tendinte a finisajelor au creat o  atmosfera deosebita.  In completarea acestui spatiu creativ si modern amenajat sunt serviciile oferite in cadrul salonului. Avand experienta teoretica si practica in domeniul lor, stilistii folosesc ultimele tehnologii in materie de par, sfatuindu-si clientii cu privire la alegerea culorii perfecte, stilului de tunsoare, precum si ingrijirii adecvate fiecarui tip de par. “Stilistii Exclusive Hair Style vin in ajutorul clientilor nostri cu idei noi, moderne de coafura, in trend cu tendintele acestui sezon, tinand insa cont de fizionomie si tip de par.  Modern, si totusi clasic, confortabil si grija fata de client rezuma conceptul salonului nostru”, spune Dana Visanescu, stilist si administrator al salonului.

Situat la etajul doi al centrului comercial Plaza Romania, in zona restarantelor si cafenelelor, salonul este deschis zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10,00-22,00. Exclusive Hair Style ofera servicii de tuns, coafat, manichiura, pedichiura, cosmetica si machiaj:

Tuns, coafat, tratament par

Fie ca vreti sa dati o noua forma parului dumneavoastra sau vreti sa aplicati un tratament de regenerare parului deteriorat,  stilistii nostri va vor oferi ceea ce va doriti.

Cele mai bune produse

Toate aparatele, accesoriile si produsele pentru par si cosmetice folosite in salonul Exclusive Hair Style sunt produse profesioniste: Joico, Tigi, Opi

Manichiura, pedichiura

Dupa o vizita la Exclusive Hair Style, manichiura si pedichiura dumneavoastra vor fi perfecte.

Epilare:

Epilarea cu ceara se face in cele mai bune conditii de igiena si de confort.

Masti cosmetice si machiaj

Cele mai performante si noi produse in domeniul cosmetic sunt folosite pentru tratarea tenului obosit, cu cearcane sau riduri. Dupa o vizita la salon, tenul dumneavoastra va fi revigorat. Apoi, make-up artist-ul salonului va poate realiza un machiaj profesional, cu produse de cea mai buna calitate.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *