bucharest tech week 2021

S-a deschis Bricostore Baneasa

cel mai mare magazin pentru casa si gradina

La deschiderea celui de-al saselea magazin din Romania, Notorious a pregatit  pentru Bricostore  o campanie de promovare speciala, desfasurata intre 17 si 28 mai in presa, outdoor si radio. Luand in considerare locatia – Feeria, cel mai mare centru comercial din sud-estul Europei – si dimensiunile impresionante ale magazinului, 14.000mp, conceptul “cel mai mare” a fost folosit firesc in conturarea comunicarii Bricostore.

Evenimentul de lansare s-a pastrat si el “a la grande”, invitati fiind cel mai mare band, Big Band-ul Radiodifuziunii Romane dirijat de Ionel Tudor si trupa Mandinga. Special pentru acest eveniment Mandinga a pregatit un show de exceptie in care au evoluat pentru prima data cei 3 solisti, 27 de instrumentisti si 2 dansatoare. Un alt moment asteptat cu interes de invitati a fost cel al tragerii la sorti a 10 norocosi pentru un tur cu elicopterul.

Promotia realizata pentru aceasta lansare pune in joc pentru prima data intr-o tombola Bricostore un super 4×4, Mishubitshi Pajero Sport, plus alte mii de premii destinate clientilor magazinelor Bricostore din Bucuresti.
 
In noul magazin Bricostore peste 40.000 de produse sunt puse la dispozitia bucurestenilor, de la materiale de constructii, obiecte sanitare, unelte si scule pana la feronerie, vopsele, produse electrice, mobilier de gradina si decoratiuni interioare. Clientii noului magazin beneficiaza, dupa cum au fost obisnuiti, de un sistem de recompensare a fidelitatii: Carduri de Fidelitate, reduceri, promotii, evenimente si cadouri. Pe langa toate acestea Bricostore ofera si o serie de servicii speciale: inchiriere de unelte si scule, mixare de vopsele, inramare de tablouri, confectionari perdele etc.

Deschiderea unui nou magazin Bricostore confirma dorinta companiei franceze de continuare a expansiunii in Romania, cu un ritm de cel putin doua magazine pe an; urmatorul magazin este asteptat in Constanta in toamna acestui an. Puteti gasi magazine Bricostore in Bucuresti (Militari, Pantelimon, Orhideea si Baneasa), Brasov si Ploiesti.

Notorious se ocupa de comunicarea Bricostore din 2003.

Bucuresti, 19.05.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *