free download 78 travel guides written by experts

S-a dat startul unei noi serii a modulului I la Scoala IAA

Aseară 19 februarie, a fost deschiderea cursurilor la seria 4 de juniori a Şcolii de Marketing si Comunicare IAA.

În urma selecţiei, 28  de studenţi au fost acceptaţi la Scoala IAA. Deschiderea oficiala a fost aseara, 19 februarie.

La deschidere, studenţii au făcut cunoştinţă cu boardul Şcolii, cu profesorii lor dar şi cu foştii studenţi. Aceştia din urmă au împărtăşit din exeprienţele lor şi au dat sfaturi preţioase noilor veniţi.
       
Apoi, fiecare profesor a făcut o mică incursiune în cursul pe care îl va preda, pregătindu-i astfel pe învăţăcei pentru ce va urma.
       
Cursurile au început astăzi, cu  Presentation – Reasonning & Show, Licenta Mc Luhan & Davies Communications Canada, sustinut de Interact şi se vor axa pe însuşirea modului de gândire şi abilităţilor necesare realizării unei prezentări.

Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare este un program de pregătire profesională intensivă, singurul organizat în Romania de către o asociaţie profesională, destinat tuturor celor ce lucrează în industria de marketing şi comunicare şi doresc să-şi continue pregătirea profesională, indiferent de nivel. IAA School este un loc unde teoria şi practica “comunică” mai bine decât oriunde.
        
Şcoala IAA de Marketing şi Comunicare este prima structură de formaţie academică din România patronată de o organizaţie profesională, premiată  la Congresul Mondial IAA cu  distincţia de „Best Practice”. Scoala IAA este recunoscută şi acreditată de către IAA Educational Programs.

Bucuresti, 20.02.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *