free download 78 travel guides written by experts

S-a dat startul planului de zbor pentru iarna: Germanwings ofera noi destinatii de iarna

Deși vara ȋncă nu a ȋnceput oficial, cei care vor să economisească, ȋși pot planifica deja călătoria de iarnă. Compania Germanwings dă startul la rezervările pentru sezonul de iarnă 2011/12.
 
Cele mai bune prețuri ȋși așteaptă clienții pe www.germanwings.com, iar plecarea se face cum deja s-a obișnuit, de pe aeroporturile Köln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schönefeld, Hanovra și Dortmund, ȋn peste 70 de destinații de iarnă.
 
Astfel, compania aeriană low-cost va zbura din această iarnă de pe Köln/Bonn ȋn insulele Canare, Tenerife și Gran Canaria. Primele zboruri sunt programate pentru ȋnceputul lunii noiembrie 2011.
 
De asemenea, zborurile către Mallorca pot fi accesate din aproape orice punct de plecare. O călătorie ȋn insulele baleare reprezintă antidotul perfect pentru vremea rece din Germania. Cei ce ȋndrăgesc vremea mai rece, pot opta pentru una din destinațiile de iarnă Germanwings: Salzburg, Klagenfurt sau Friedrichhafen. Cele mai ȋndrăgite stațiuni de schi pot fi accesate de aici cu ușurință.

Bucuresti, 19.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *