metalshow

S-a dat startul competitiei anuale a bloggerilor, RoBlogFest 2011

Ajuns deja la a sasea editie, RoBlogFest este unul dintre cele mai importante evenimente de blogging ale anului si ale comunitatii online din Romania, dar si singura competitie nationala care premiaza excelenta din blogosfera – popularitatea, profesionalismul si modul de folosire a mediului din jurul unui blog.

La editia 2011 va fi inaugurata sectiunea Blog Auto, in categoria Personal & Infotainment. In plus, ca urmare a exploziei fenomenului Social Media si Facebook, au fost facute schimbari si in cadrul categoriei Comunicare & Social Media – astfel, la RoBlogFest 2011 vor fi acordate premii pentru “Cea mai buna pagina de Facebook” si “Cea mai buna aplicatie de Facebook” raportat la companiile si brandurile prezente pe piata din Romania.

Etapa de nominalizari a inceput in data de 21 februarie 2011 si se va incheia in data de 7 martie 2011, fiind urmata de etapa de votare intre 10 si 23 martie 2011. Ceremonia de decernare a premiilor si petrecerea RoBlogFest vor avea loc vineri, 25 martie 2011.

RoBlogFest este organizat de agentia FourHooks cu sprijinul Microsoft Romania, partener deja traditional al evenimentului. RoBlogFest 2011 militeaza pentru un web mai frumos si mai rapid. In acest sens, Microsoft Romania lanseaza noul browser Internet Explorer 9, cel mai rapid adoptat browser beta din istorie, cu peste 25 de milioane de descărcări la nivel internațional.

“Este pentru a treia oara cand suntem parteneri la RoBlogFest cu Internet Explorer insa ce aducem nou anul acesta este mai mult decat un browser – aducem un Internet mai frumos, mai rapid si mai sigur. www.beautyoftheweb.com demonstreaza deja ce se intampla cand tehnologia si creativitatea se intalnesc, generand experiente noi si bogate pentru utilizatori. Acum mai putin de o luna am lansat IE9 RC – un nou Internet Explorer adaptat tendintelor, compatibil standardelor si potrivit oricarui utilizator. Si unde puteam demonstra mai bine puterea unui browser decat in fata unor power users care apreciaza cu adevarat progresele inregistrate de IE?” spune Tudor Galos, Windows Business Group Leader la Microsoft Romania.

“RoBlogFest continua traditia de 6 ani de a descoperi si a aduce in atentia publicului blogurile si Social Media, traditie consolidata in al treilea an consecutiv impreuna cu prietenii de la Microsoft, care au inteles importanta si contributia semnificativa a acestui mediu. Incercam ca in fiecare an sa facem lucruri interesante si misto pentru bloggeri, totul culminand cu petrecerea de final la care asteptam pe oricine are legatura cu online-ul romanesc”, declara Dragos Novac, initiatorul RoBlogFest si parte din managementul FourHooks.

In cadrul RoBlogFest 2011 pot fi inscrise bloguri in urmatoarele categorii: Personal & Infotainment, Profesional si Comunicare & Social Media. Sectiunile specifice categoriilor pot fi vizualizate pe site-ul oficial al competitiei: www.roblogfest.ro.

Prima editie a avut loc in 2006 din initiativa lui Dragos Novac, cu scopul coagularii comunitatii bloggerilor din Romania. Evenimentul este gandit ca un concurs care premiaza cele mai populare bloguri romanesti si a evoluat in timp, adaptandu-se la tot ceea ce inseamna fenomenul de blogging si social media din Romania.

Despre FourHooks

RoBlogFest este un proiect FourHooks.

Ce de-a sasea editie a festivalului este organizata de echipa FourHooks alaturi de Microsoft Romania.

FourHooks este o agentie de comunicare ce dezvolta proiecte speciale de promovare a brandurilor in mediul online, bazandu-se pe strategii, tactici si cele mai bune practici din acest mediu la ora actuala. Agentia beneficiaza de o experienta solida in comunicare si dezvoltare de produse online, ca parte a grupului de companii Metropotam. In portofoliul de clienti ai agentiei se numara: Discovery Romania, Microsoft, Maguay, Vodafone, BuyBooks, StarFoods/ PepsiCo, Metropotam.

Mai multe detalii despre RoBlogFest pe: www.roblogfest.ro.

Bucuresti, 02.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *