free download 78 travel guides written by experts

S-a dat START la distractie la MTV Fresh Morning Live

Vj Oana Tache a aflat de la RedBlonde de ce se despart trupele de fete

Alina și Mădălina sau, mai bine zis, RedBlonde au fost primele invitate ale supershow-ului MTV FRESH MORNING LIVE. „Deși nu sunt matinale de fel, Veverițele de la Măruță au renunțat la somn și la perna de-acasă și au povestit la o ceașcă de cafea bună și un sandwich despre sport, muzică și Eurovision, trupe de fete și horoscop. Abia aștept să ascult noul single al RedBlonde, fetele lucrează intens la ceva nou și, între timp, au dat o tură și pe la MTV FRESH MORNING LIVE", a spus Vj Oana Tache.

Fetele de la RedBlonde au participat la Eurovision ca backing vocals în trecut, astfel că au putut face o diferență clară între calitatea show-ului de acum câțiva ani și spectacolul de la Copenhaga: „Despre câștigătorul de la Eurovision, Conchita Wurst, am stabilit împreună că este un artist complex, dar care s-a bucurat și de o echipă bună de marketing, care l-a ajutat să plece acasă cu trofeul”.

Discutând despre sport, Alina mărturiseşte: “Când vine vorba de sport, Simona Halep este preferata noastră. De asemenea, abia aștept să mergem pe Național Arena să susținem Steaua la meciul de câștigare a campionatului".

În ceea ce privește trupele de fete și longevitatea lor, RedBlonde a punctat: „În general, trupele de fete se formează ca urmare a unui proiect al managerului. În cazul nostru, nu a fost așa – noi am fost prietene dinainte, iar toată treaba cu trupa a venit de la sine. Și noi mai avem de lucrat, dar am ajuns să ne completăm perfect și nu ne vom despărți prea curând", a adăugat Mădălina.

Vineri, de la ora 11:00, Alina Eremia este invitata Oanei Tache la MTV FRESH MORNING LIVE, în ediția ce dă startul weekend-ului la MTV.

Bucuresti, 14.05.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *