free download 78 travel guides written by experts

S-a apucat Madalina Pamfile de cantat?

De când a inaugurat Clubul Pãcãtoşilor, cel mai tare club din România, deschis non stop în spaţiul virtual, Dan Capatos a dus distracţia la un alt nivel. Luni seara, de la ora 23.00, o super parodie va rula în platoul „Un Show Pãcãtos”. Mãdãlina Pamfile le promite telespectatorilor o surprizã de zile mari. S-a apucat oare Mãdãlina Pamfile de cântat?

Campionul nopţilor albe, Dan Capatos, a dus show-ul la un alt nivel la Clubul Pãcãtoşilor, cel mai tare club din România, deschis non stop în spaţiul virtual şi unde distracţia este garantatã. Toţi cei care trãiesc viaţa intens şi se bucurã la maxim de fiecare zi sunt invitaţi sã se alãture Clubului Pãcãtoşilor, club care îşi rãsplãteşte telespectatorii cu invitaţi unul şi unul, subiecte inedite, imagini spectaculoase, dar şi multe alte surprize.

Cu o astfel de surprizã îi va întâmpina Mãdãlina Pamfile pe telespectatorii „Un Show Pãcatos” luni seara, de la ora 23.00. Aşa cum nu a mai fost vãzutã vreodatã, frumoasa asistentã tv va face senzaţie într-un numãr de parodie marca „Un show Pãcãtos”. S-a apucat oare Mãdãlina Pamfile de cântat? Rãmâne de vãzut luni seara, de la 23.00!

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informatii Clubul Pacatosilor accesând pagina oficialã e emisiunii unshowpacatos.a1.ro sau facebook.com/unshowpacatos.

Bucuresti, 31.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *