metalshow

Ruxandra Nastase este noul Director General

al Ozone Laboratories România

Ozone Laboratories, unul dintre cei mai importanţi producători de pe piaţa farmaceutică din România, anunţă numirea Ruxandrei Năstase în funcţia de Director General al filialei din România

La vârsta de 32 de ani, Ruxandra Năstase are o vastă experienţă în industria farmaceutică, lucrând de nouă ani în acest domeniu atât pentru companii româneşti cât şi pentru companii internaţionale. Ultima poziţie ocupată de Ruxandra, înainte de a se alătura echipei Ozone Laboratories, a fost cea de Marketing Manager Romania & Bulgaria, în cadrul Reckitt Benckiser Healthcare Division, funcţie deţinută de la data preluării de către Reckitt Benckiser a Boots Healthcare.

„Ozone Laboratories a realizat foarte multe lucruri într-o perioada de timp extrem de scurtă, datorită stilului şi strategiei de business de până acum. Am ajuns însă la un nivel la care trebuie să apară unele modificări structurale pentru ca şi compania să se poată adapta propriilor schimbări, precum şi condiţiilor de piaţă. Următoare perioadă va fi una de maturizare pentru Ozone Laboratories” declară Ruxandra Năstase, Director General, Ozone Laboratories România.

Pentru Boots Healthcare, Ruxandra Năstase a lucrat încă din octombrie 2000, ocupând poziţia de Brand Manager. În iunie 2003, datorită contribuţiei sale la dezvoltarea Boots Healthcare pe piaţa din România, a fost promovată pe poziţia de Marketing Manager România al Diviziei Boots Healthcare Int., pentru ca în martie 2005, să devină Marketing Manager Romania & Bulgaria al acestei divizii.

Ruxandra şi-a început cariera în 1997 la First Monitor România (importator şi distribuitor de produse farmaceutice, reprezentant în România al companiilor Novopharm Canada şi Sigma Tau), pe poziţia de reprezentant medical, ocupând apoi poziţiile de Product Manager şi de Director de Vânzări.

Ruxandra Năstase a absolvit Facultatea de Chimie, secţia de Biochimie, la Universitatea din Bucureşti, urmând apoi un Masterat în Enzimologie şi Biologie Moleculară.

Bucuresti, 11.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *