free download 78 travel guides written by experts

Rus Savitar se extinde prin primele magazine Casa Rusu in regim de franciza

Rus Savitar anunţă deschiderea primelor trei magazine Casa Rusu în regim de franciză pe 14 octombrie, în trei locaţii importante din România: Târgu Jiu, Slatina şi Râmnicu Vâlcea.

Strategia de extindere a Rus Savitar vizează atât continuarea dezvoltării reţelei tradiţionale de magazine Casa Rusu cât şi o nouă componentă, cea a magazinelor în sistem de franciză. Magazinele sub franciză Casa Rusu vor comercializa toată gama de produse şi vor beneficia de susţinerea Rus Savitar în termeni de marketing, know-how şi logistică. Fiecare magazin în sistem de franciză Casa Rusu va avea o suprafaţă de 500 mp, unde clienţii vor putea regăsi aceleaşi standarde de calitate cu care s-au obişnuit deja.

Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: „Ne dorim să fim cât mai aproape de clienţii noştri, iar strategia noastră de extindere vine să confirme acest lucru. Vom continua investiţiile pentru a acoperi cât mai bine principalele oraşe din ţară. Sistemul de franciză ne permite astfel să aducem produse de calitate la preţuri competitive chiar şi în oraşele unde nu eram prezenţi până acum.”

Noile magazine Casa Rusu vor fi deschise în locaţii cheie, cel din Târgu Jiu este situat în Infomanu Center, unul dintre cele mai importante magazine din oraş, aflat pe strada Victoria nr. 151. Magazinul din Slatina este situat pe strada Piteşti la nr. 110-112, iar cel din Râmnicu Vâlcea îşi va deschide porţile în incinta complexului comercial Nord, de pe strada Calea lui Traian nr. 156-158.

Pentru a sărbători deschiderea primelor magazine în sistem franciză, unele produse, printre care biblioteca Elena şi dormitorul Mario, vor putea fi achiziţionate la preţuri promoţionale până la începutul lunii noiembrie.

Rus Savitar derulează de asemenea o investitie 5 milioane de Euro în dezvoltarea capacităţii de producţie pentru mobilierul tapiţat. În urma acestei investiţii vor fi create în jur de 400 noi locuri de muncă, iar producţia va fi de 10.000 de unităţi de mobilier tapiţat pe lună.

Bucuresti, 13.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *