free download 78 travel guides written by experts

Rus Savitar anunta deschiderea magazinelor Casa Rusu din Bistrita si Suceava in regim de franciza

Rus Savitar anunţă deschiderea a două noi magazine Casa Rusu în regim de franciză pe 16 martie, în două oraşe importante: Bistriţa şi Suceava.

Magazinele sub franciză Casa Rusu, cinci la nivel naţional, vor comercializa aceeaşi gamă de produse ca magazinele tradiţionale Casa Rusu şi vor fi susţinute de Rus Savitar pentru a derula campanii de marketing şi pentru a-şi consolida poziţia la nivel local.

Cristian Rusu, Director General Casa Rusu: „În octombrie 2011 am deschis primele trei magazine în sistem de franciză, o strategie prin care dorim să ne sporim prezenţa în cele mai importante oraşe din ţară. Vom continua să ne dezvoltăm, atât în zona de producţie câ şi în cea de retail, în curând vom deschide cel de-al treilea magazin Casa Rusu din Bucureşti, în Colentina.”

Magazinele Casa Rusu sunt situate în zone importante din punct de vedere comercial, cel din Bistriţa este plasat pe strada Calea Moldovei 15A şi beneficiază de o suprafaţă de 400 metri pătraţi, iar cel din Suceava este situat în incinta Complexului Comercial Bucovina, la etajul al patrulea şi pune la dispoziţia clienţilor o suprafaţă de 600 mp.

A devenit deja o tradiţie ca fiecare magazin nou deschis să fie sărbătorit cu promoţii, astfel că produse precum biblioteca Raluca, colţarul Anca şi dormitorul Palermo vor putea fi achiziţionate la preţuri speciale în toate magazinele Casa Rusu din ţară.

Rus Savitar a iniţiat de asemenea lucrările pentru dezvoltarea capacităţii de producţie a mobilierului tapiţat. În urma acestei investiţii, de aproximativ cinci milioane de euro, vor fi create în jur de 400 noi locuri de muncă, iar producţia va fi de 10.000 de unităţi de mobilier tapiţat pe lună.

Bucuresti, 15.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *