free download 78 travel guides written by experts

RubinShop.ro: romanii prefera ambalajele din carton pentru bijuterii

  • Rubin 20003 ani de creştere constantă a site-ului
  • RubinShop.ro aduce noi cutiuţe pentru bijuterii
  • Site-ul a avut o creştere de 20% a numărului de utilizatori
  • Produsele incluse lunar în cadrul ofertei speciale sunt la mare căutare

Lansat în iunie 2012, RubinShop.ro, magazin online B2B cu ambalaje şi accesorii pentru bijuterii, a cunoscut o creştere constantă în cei trei ani de existenţă, atât din punct de vedere al produselor comercializate, cât şi din cel al clienţilor. În ultimul an RubinShop.ro a ajuns la un total de 960 de utilizatori pe site, ceea ce reprezintă o creştere de 20%, de la 800 utilizatori în anul precedent. 45% din numărul total de utilizatori înregistraţi sunt sunt clienţi activi.

Cele mai comandate ambalaje pentru bijuterii sunt cele din Colecţia 3000 şi Colecţia RE din gama cutiuţelor de catifea; colecţiile LE-PEL şi LA-ECO din cadrul gamei de imitaţie din piele; Colecţia R şi Colecţia WU din cadrul gamei cutiuţelor din lemn. Cea mai solicitată gamă este cea a cutiuţelor de carton, colecțiile PHL, THH şi EC fiind cele mai căutate, gama aflându-se în top şi în anul precedent.

RubinShop.ro a continuat politica de oferte special pe site, iar aproape 35% dintre comenzile plasate pe site au conţinut cel puţin un produs inclus în oferta lunară. Valoare medie a coşului de cumpărături s-a păstrat la acelaşi nivel din anul anterior: 300 lei.

Site-ul a continuat să aducă noi produse, lansând colecţia Cel mai bun preţ, cu ambalaje din catifea şi carton. Recent, RubinShop.ro a adăugat 15 noi produse pe site – pot fi vizualizate aici: 3 produse noi în Colecţia Catifea (2 în Colecţia Fantezie şi 1 în Colecţia CB), 2 produse noi în Colecţia Lemn (1 în Colecţia R), 4 produse noi în Colecţia Săculeţi (3 in Colecţia Catifea şi 1 in Colecţia Organza), 1 produs nou în Panouri (Colectia Imitaţie din Piele), 2 produse în Pungi de Cadouri (Colectia LK), 2 produse noi în categoria Plicuri Bijuterii, 1 produs nou în Colecţia Imitaţie Piele (Colecţia GD). În acest moment sunt disponibile 577 de produse în cadrul RubinShop.ro.

“Suntem bucuroşi că am ajuns să sărbătorim trei ani de succes ai RubinShop.ro. Am urmărit constant preferinţele clienţilor noştri şi am venit în întâmpinarea dorinţelor lor cu produse de calitate şi cu oferte speciale care au fost apreciate” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner şi Administrator Rubin 2000, companie ce deţine site-ul Rubinshop.ro. „Ne dorim să păstrăm acest ritm constant de creştere şi vom continua să investim în produse cu un raport calitate-preţ bun şi să creăm oferte atractive pentru clienţii noştri. De asemenea, vom păstra sistemul de gestionare a stocurilor care ne permite să livrăm în cel mai scurt timp posibil produsele oriunde în ţară şi chiar peste hotare, în ţări precum Republica Moldova, Italia, Germania etc.”

Ambalaje bijuterii - Clectia FD - Rubinshop.ro

RubinShop.ro oferă în prezent o gamă bogată de cutii din carton, catifea, lemn şi imitaţie piele, precum şi panouri pentru expunerea bijuteriilor şi accesorii pentru acestea. Pentru a veni în întâmpinarea clienților, site-ul are şi o categorie dedicată ocaziilor speciale precum Crăciunul, Paştele, Valentine’s Day, nuntă, botez etc. Există, de asemenea, şi o secţiune cu lichidări de stoc. Site-ul este disponibil în următoarele variantele de limbi: română, engleză, italiană şi germană, produsele fiind expediate din stoc oriunde în lume în cel mai scurt timp posibil.

Bucuresti, 02.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *