metalshow

RubinShop.ro aniverseaza trei ani si aduce reduceri la toata gama de produse

Rubin 2000Vara este sezonul vacanţelor şi al reducerilor, iar pentru RubinShop.ro este şi prilej de sărbătoare. Lansat în iunie 2012, RubinShop.ro, magazin online B2B cu ambalaje şi accesorii pentru bijuterii, a decis să marcheze momentul aniversar oferind reduceri substanţiale la toată gama de produse. Toate cutiile, panourile de prezentare, pungile de cadouri şi accesoriile pentru bijuterii de pe RubinShop.ro beneficiază aşadar de un preţ redus între 15% şi 30%. În acest moment sunt disponibile 577 de produse grupate în câteva colecţii reprezentative: colecţia catifea, colecţia imitaţie piele, colecţia plastic, colecţia lemn, săculeţi pentru bijuterii, pungi pentru cadouri, colecţia carton, panouri de prezentare a bijuteriilor, diverse accesorii, produse pentru coletărie. Pentru a veni în întâmpinarea clienților, site-ul are şi o categorie dedicată ocaziilor speciale precum Crăciunul, Paştele, Valentine’s Day, nuntă, botez etc. Există, de asemenea, şi o secţiune cu lichidări de stoc, dar şi zona de oferte speciale unde lunar sunt incluse produse variate.

„Vara este un anotimp special pentru noi aici, la RubinShop.ro şi am vrut să nu lăsăm aniversarea noastră să treacă nevăzută astfel că am decis să reducem preţurile la toate produsele de pe site” a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner şi Administrator Rubin 2000, companie ce deţine site-ul Rubinshop.ro. „Continuăm să aducem mereu produse noi care să le ofere clienţilor noştri o gamă variată de ambalaje şi cutiuţe pentru bijuterii pentru orice ocazie şi produs.”

De reduceri vor beneficia toţi cei care plasează o comandă, indiferent de suma coşului de produse. De asemenea, reducerea este valabilă pentru un număr nelimitat de comenzi.

Colectia Fd ambalaje bijuterii

RubinShop.ro s-a bucurat de o creştere constantă de la un an la altul, atât în ceea ce priveşte numărul de produse disponibile pe site, cât şi numărul de utilizatori activi şi de comenzi înregistrate. În 2014, site-ul ro a ajuns la un total de 960 de utilizatori pe site, ceea ce reprezintă o creştere de 20%, de la 800 utilizatori în anul anterior. Valoarea medie a coşului de cumpărături a fost de 300 lei, similară cu cea din 2013.

„La ceas aniversar, ţin să le mulţumesc tuturor angajaţilor RubinShop.ro pentru munca depusă şi pentru contribuţia valoroasă la dezvoltarea site-ului. Le mulţumesc de asemenea şi tuturor clienţilor noştri şi le aştept oricând cu deosebit interes sugestiile. Ne dorim să venim mereu în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră şi vă promitem să vă oferim produse de calitate şi să vă aşteptăm cu oferte deosebite, precum reducerile de care puteţi beneficia acum pe site” a mai adăugat Florin Pantelimon.

RubinShop.ro este disponibil în următoarele variantele de limbi: română, engleză, italiană şi germană, produsele fiind expediate din stoc oriunde în lume în cel mai scurt timp posibil.

Bucuresti, 30.07.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *