free download 78 travel guides written by experts

RubinShop.ro: 5 zile cu reduceri la ambalaje pentru bijuterii

Rubin2000Magazinul online de ambalaje şi bijuterii RubinShop.ro participă şi în acest an în campania de Black Friday. Faţă de 2014, în 2015 RubinShop.ro îşi aşteaptă vizitatorii cu oferte speciale în perioada 23-27 noiembrie.

În toate cele cinci zile de reduceri, clienţii RubinShop.ro vor beneficia de un discount de 35% la produse selecţionate din categoriile (//rubinshop.ro/ro/black-week-43/oferta_black_week-92.html): cutiuţe lemn, cutiuţe din plastic pluşate, cutiuţe imitaţie piele, cutiuţe din plastic, cutiuţe carton, săculeţi bijuterii, panouri de prezentare, pungi cadouri, pungi plastic cu fermoar. Aceste reduceri nu se cumulează cu alte discounturi oferite pe site. Comenzile se achită cash sau cu OP în avans, iar perioada de valabilitate a ofertei este: 23 noiembrie (ora 00:00) – 27 noiembrie (ora 24:00).

„Oferta specială de Black Friday de anul trecut a fost primită cu interes de clienţii noştri şi am avut un număr însemnat de comenzi în cele trei zile, de final de săptămână, în care a avut loc. Am decis aşadar ca în 2015 să facem o ofertă specială, care durează cinci zile. De asemenea, am inclus în această ofertă de Black Friday – mai degrabă Black Week – un număr mai mare de produse comparativ cu anul precedent”, a declarat Florin Pantelimon, Managing Partner Rubin 2000, companie care deţine site-ul RubinShop.ro. „Sperăm ca şi în acest an oferta să fie tentantă pentru vizitatorii noştri.”

RubinShop - Black Friday 2015

RubinShop.ro a fost lansat în iunie 2012 ca un magazin online B2B cu ambalaje şi accesorii pentru bijuterii, produsele aflându-se întotdeauna pe stoc şi fiind livrate imediat prin curier. Site-ul oferă distribuţie naţională şi internaţională, în prezent fiind disponibile versiunile în română, engleză, franceză, germană şi italiană.

Bucuresti, 23.11.2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *