creative night talks

Rubin 2000 își susține partenerii să reia activiatea de afaceri

Rubin 2000, firma deținătoare a Pam Bijuterii, importator și distribuitor autorizat de echipamente laser Trotec și stampile Trodat în România, a decis să își susțină cei 1500 de parteneri să repornească afacerile. Compania dorește să ajute cât mai mulți parteneri să își poată relansa business-urile și să depășească situația dificilă generată de pandemia de COVID-19.

După ce a lansat, în luna aprilie, o campanie de donație de 50.000 de viziere de protecție care au ajuns la numeroase spitale, clinici veterinare, cămine pentru bătrâni, centre de dializă, dar și la oameni obișnuiți care au nevoie de ele, Rubin 2000 vine și în ajutorul partenerilor săi oferindu-le un discount excepțional de 30% la produsele Trodat, Trotec și Rowmark.

Rubin 2000 sprijina partenerii

Astfel producătorii din industria publicitară, cei care oferă servicii de gravură și producătorii de ștampile vor beneficia de această ofertă specială în luna mai, un demers de a reporni afacerile în această perioadă de încercare pentru toate business-urile.

“Toți partenerii Rubin 2000 abia așteaptă să își poată relua activitatea. Știm că este nevoie de ajutor și am dorit să venim în sprijinul partenerilor noștri cu o ofertă care să îi ajute în această perioadă dificilă. Astfel, pentru prima oară, oferim un discount însemnat la toate produsele Trodat, Trotec și Rowmark”, a declarat Florin Pantelimon, owner Rubin 2000.

Oferta va fi extinsă și către toți cei care au nevoie de astfel de produse și vor contacta Rubin 2000 în această lună.

„Succesul partenerilor noștri este succesul nostru”, a menționat Bruno Alexandru Lehr, Director General Rubin 2000. „Înțelegem foarte bine impactul pe care îl are pandemia asupra afacerilor și știm că doar împreună putem reuși. Suntem alături de partenerii noștri și ne dorim să aflăm despre cât mai multe business-uri repornite în perioada următoare. Împreună suntem mai puternici!”

Rubin 2000 oferta parteneri

Rubin 2000, companie ce anul acesta sărbătorește 20 de ani de activitate, este importator și distribuitor autorizat în Romania al echipamentelor de gravură, marcare și decupare laser Trotec, al ștampilelor Trodat și de materiale de prelucrare publicitare. Compania deține în același timp brandul și lanțul de magazine Pam Bijuterii.

#repornimafacerile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *