free download 78 travel guides written by experts

RTB House câștigă premiul Silver Stevie pentru inovație

RTB House, compania globală de retargeting care utilizează algoritmi de deep learning la nivelul tuturor proceselor sale, a primit distincția Silver Stevie Award pentru „Cea mai inovatoare companie a anului” la categoria sub 2.500 de angajați, în cadrul celei de-a 15-a ediții a International Business Awards.

International Business Awards este unul dintre cele mai prestigioase programe de premiere din mediul de business. Atât indivizii, cât și organizațiile din toată lumea – publice sau private, non-profit sau for-profit, mari sau mici – se pot încadra în criteriile stabilite. În 2018, International Business Awards a primit aplicații din 74 de țări și teritorii.

RTB House, Stevie Silver Awards

Câștigătorii Stevie Award au fost determinați în funcție de punctajul acordat de mai mult de 270 de executivi din toată lumea, încadrați în 12 jurii.

„Este foarte clar că RTB House se concentrează pe dezvoltarea de tehnologii de Marketing bazate pe algoritmi performanți, care vor reprezenta următorul val în targetarea precisă a clienților. Rețelele neurale și deep learningul au devenit deja noile standarde în procesarea datelor și au extins posibilitățile. Algoritmii bazați pe self-learning devin din ce în ce mai importanți și utili pentru o varietate de industrii. RTB House este cu siguranță una dintre cele mai inovatoare companii din categorie, iar tehnologiile la care lucrează vor juca un rol important în viitor.” Aceasta e una dintre impresiile formulate de juriul Stevie Award despre RTB House.

„Scopul principal al RTB House este să ne perfecționăm constant soluțiile. Suntem încântați de faptul că suntem din ce în ce mai des recunoscuți drept inovatori în domeniu. Un factor important este tehnologia bazată pe deep learning care a generat satisfacție în rândul clienților”, a declarat Daniel Surmacz, COO RTB House.

Premiile Stevie Awards vor fi decernate în cadrul galei organizate la Intercontinental London Park Lane Hotel în Londra, pe 20 octombrie 2018.

Despre Stevie Awards

Premiile Stevie sunt împărțite în șapte programe: Asia-Pacific Stevie Awards, German Stevie Awards, American Business Awards®, International Business Awards®, Stevie Awards for Women in Business, Stevie Awards for Great Employers și Stevie Awards for Sales & Customer Service. În cadrul competițiilor se înscriu anual peste 10.000 de organizații din 70 de state.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *