free download 78 travel guides written by experts

RSM McGladrey incheie un parteneriat international

cu RSM Hemmelrath Gruppe

Biroul din Romania al RSM Hemmelrath Gruppe va fi in urma acordului parte integranta din noua retea internationala

RSM McGladrey incheie un parteneriat strategic cu RSM Hemmelrath Gruppe, una dintre cele mai respectate companii de consultanţa juridica si financiara din Germania. Acordul dintre cele doua firme pune bazele companiei internaţionale de consultanţă financiară, RSM McGladrey UK Ltd.

RSM McGladrey UK Ltd. va oferi RSM McGladrey suport la nivel global in tranzactiile si serviciile financiare din cele opt tari in care compania are birouri operationale. RSM McGladrey şi RSM International – retea internationala de companii independente – au dezvoltat o strategie integrată pentru a deveni cel mai bun furnizor de servicii pentru clienti din intreaga lume. Acordul ce urmeaza sa fie incheiat se cladeste si completeaza baza de servicii financiare oferite de RSM International.

Parteneriatul cu RSM Hemmelrath Gruppe plaseaza RSM McGladrey intre primele companii care ofera servicii de consultanţă financiară, fiscala şi de afaceri adresate firmelor care au birouri in afara Statelor Unite.

“Dorim sa oferim clienţilor noştri cele mai bune servicii in sprijinirea tranzactiilor financiare externe”, a declarat Steve Tait, Preşedinte al RSM McGladrey. “Obiectivul nostru este să avem specialisti de valoare in consultanta fiscala, financiara si juridica in tarile importante din afara Statelor Unite pentru a putea oferi clientilor nostri o gama completa de servicii.  Infiintarea RSM McGladrey UK Ltd. marcheaza primul pas in realizarea acestui obiectiv,” a adaugat Steve Tait.

RSM McGladrey UK Ltd. va folosi expertii in servicii fiscale, financiare si juridice ai RSM Hemmelrath Gruppe, companie care in prezent opereaza in 8 tari: Germania, Marea Britanie, Rusia, China, Polonia, Ungaria, Romania si Cehia.

Alexander Hemmelrath, Presedintele RSM Hemmelrath Gruppe, va continua sa conduca RSM Hemmelrath Gruppe si, de asemenea, va fi numit si Executive Managing Director al McGladrey UK Ltd. Clientilor li se va oferi in continuare consultanta la nivel local.

“Nevoia de servicii de consultanta financiara este foarte mare”, declara Hemmelrath. “Acest parteneriat demonstreaza concentrarea noastra pe nevoile si actiunile clientilor nostri prin investirea de resurse in tarile in care acestia opereaza. RSM McGladrey UK Ltd. va oferi expertiza locala si abilitatea de a furniza servicii de cea mai buna calitate in intreaga lume”, declara Alexander Hemmelrath.

Se asteapta ca parteneriatul sa fie finalizat in luna iulie a acestui an.

Despre RSM McGladrey
RSM McGladrey Inc. este unul dintre liderii in serviciile de consultanta financiara, fiscala si de afaceri. Grupul de companii RSM McGladrey ofera servicii de consultanta fiscala, financiara, de afaceri, servicii destinate angajatorilor, managementul profitului, servicii financiare corporatiste si outsourcing-ul proceselor financiare. RSM McGladrey satisface nevoile globale de afaceri ale clientilor sai prin apartenenta la RSM International (o afliliere de entitati juridice independente si separate) si la RSM McGladrey UK Ltd.. RSM McGladrey Business Services este subsidiara indirecta detinuta integral de H&R Block (NYSE: HRB).

McGladrey & Pullen LLP ofera servicii de audit si verificare. McGladrey & Pullen LLP si RSM McGladrey au o structura de practica alternativa. Prin entitati juridice separate si independente, companiile pot lucra impreuna pentru a satisface nevoile de business ale clientilor. Considerate un intreg, cele doua companii se pozitioneaza ca cel de-al cincilea mare furnizor de servicii de consultanta fiscala, financiara si de afaceri.

Despre RSM Hemmelrath Gruppe
RSM Hemmelrath Gruppe este una dintre primele companii de profil din Europa, ce ofera servicii integrate de consultanta financiara, fiscala si juridica. Ofera o gama completa de servicii de consultanta cu un focus puternic pe fiscalitate si consultanta in intermedierea tranzactiilor. Serviciile juridice si fiscale sunt oferite in prezent de Hemmelrath & Partner Partnerschaftsgesellschaft din Germania, China si de alte entitati profesionale din Europa. Serviciile de audit, financiare si consultanta de management sunt furnizate de RSM Hemmelrath GmbH Wirtschaftsprüfungsgesellschaft Steuerberatungsgesellschaft.

Despre RSM International
RSM International este membru al organizatiei mondiale a companiilor independente de consultanta. Are reprezentanta in fiecare dintre cele mai importante 40 de centre de afaceri din intreaga lume, cu peste 23.000 de angajati in mai mult de 70 de tari. RSM International este in topul mondial al celor 6 companii internationale din domeniul financiar. Firmele membre sunt conduse de viziunea comuna de a furniza servicii profesioniste de calitate, atat pe piata locala cat si la nivel international.

Bucuresti, 12.06.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *