free download 78 travel guides written by experts

Rozalb de Mura prezinta in premiera colectia primavara-vara 2009

la prestigiosul eveniment On|Off din cadrul London Fashion Week

Rozalb de Mura accepta cu entuziasm provocarea participarii la a 10-a editie a deja prestigiosului eveniment On|Off din cadrul London Fashion Week. Este pentru prima oară cand un label romanesc isi prezinta creatiile atat pe catwalk cat si in spatiul expozitional al acestui eveniment de moda ce aduce impreuna designeri, presa si buyeri din toata lumea intr-o atmosfera extrem de creativa. Pe 16 septembrie la ora 17.15, zece look-uri din colectia primavara – vara 2009 – "The Drums Of War Will Thunder Once Again", inspirata dintr-un detaliu fascinant al costumului traditional maghiar din zona Harghita – vor defila la Royal Academy of Arts in cadrul On|Off presents, alaturi de o selectie din colectiile labelurilor Alexander Koutny si Mark Fast.
 
Intreaga colectie Rozalb de Mura SS09 "The Drums Of War Will Thunder Once Again" va fi expusa la On|Off exhibition intre 16 si 18 septembrie.
Marti 16 septembrie 08             09:00 – 18:00
Miercuri 17 septembrie 08         09:00 – 19:00
Joi 18 septembrie 08            09:00 – 17:00.
 
Rozalb de Mura multumeste Peroni Nastro Azzurro si Ratiu Family Foundation pentru generosul sprijin.

"Peroni Nastro Azzurro este un brand sinonim cu stilul italian autentic, asociindu-se de la bun început cu „alta moda" si tot ce inseamna universul sofisticat si elegant al industriei fashion&beauty. Colaborarea fericita cu labelul avangardist romanesc Rozalb de Mura pentru evenimentul On|Off din cadrul London Fashion Week este o mostră de stil Peroni in sustinerea de proiecte valoroase din industriile creative." – Oana-Cristina Ailenei, Brand Manager International Brands: Peroni Nastro Azzurro & Pilsner Urquell."

Bucuresti, 12.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *