free download 78 travel guides written by experts

“Roxy Hunter şi misterul fantomei”, pe DVD

În 2007, îşi făcea debutul pe micul ecran Roxy Hunter, o fetiţă simpatică ce avea să devină protagonista unei serii de filme, câştigându-şi numeroşi fani în rândul copiilor şi al celor mari deopotrivă. Acum, aventurile cu Roxy Hunter sunt disponibile şi pe DVD, începând cu “Misterul fantomei” pe care micuţa “Sherlock Holmes” se ambiţionează să-l dezlege.

În 1944, un cuplu de îndrăgostiţi era pe punctul de a se logodi, dar tatăl fetei, considerând că viitorul ginere e sărac, a pus mâna pe armă. 63 de ani mai târziu, odioasa crimă iese la iveală sub “lupa” iscoditoare a lui Roxy Hunter, o puştoaică de numai 9 ani, care tocmai s-a mutat, împreună cu mama ei văduvă, în casa blestemată despre care se spune că ar fi bântuită.

Până la sosirea lui Roxy (interpretatã de actrita Aria Wallace, acum în vârstã de 12 ani), Falls era un orăşel liniştit, ba chiar monoton. Însă, de când “intră în scenă” micuţa “Sherlock Holmes”, numai de plictiseală nu s-ar putea plânge concitadinii săi, deveniţi netam-nesam actori în tot de întâmplări palpitante. Căci, odată ce Roxy descoperă că e rost de mistere cu fantome, ba încă unele care pun la încercare viaţa familiei ei, nimic nu-i poate astâmpăra spiritul de detectiv.

Abordând  misterul precum o problemã de matematicã, Roxy scotoceste toate indiciile necesare pentru a rezolva cazul, având un ajutor de nãdejde în cel mai bun prieten, Max (Demetrius Joyette), veritabil geniu si Watson în devenire. Vor reusi oare sã dezlege misterul despre crima comisã în urmã cu mai bine de 60 de ani, sã scape de fantome si sã redea iubirea pierdutã celor doi îndrãgostiti despãrtiti de moarte?

”Un film plin de umor si mister” (Los Angeles Family Magazine), care copiii îl vor adora! “Roxy Hunter si misterul fantomei” eacum disponibil pe DVD, împreunã cu minifilmele “Creând Misterul Fantomei”, “Investigând- o pe Roxy”, secvente amuzante, sesiune de casting si repetitii cu Aria Wallace & Demetrius Joyette, scene tãiate, videoclipurile “I’ll Figure it Out”, “Here I Come To Save Your Day”, trailerele filmelor “Cu totii la surf”, “Ultima zi de varã”, “Proiectul Shredderman!”, “Print si cersetor” si alte surprize. de Prooptiki România.

Bucuresti, 10.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *