free download 78 travel guides written by experts

Roxana Vancea este noua vecina de la Neatza

Astăzi, 8 martie, într-o ediţie specială Neatza cu Răzvan şi Dani, matinalii Antenei 1 şi-au ales vecina. Roxana Vancea a castigat!

După mai bine de o lună de căutari, echipa de la Neatza a deliberat: Roxana Vancea, din Târgu Jiu, va fi nou vecină. Pentru mult râvnitul post din echipa Neatza cu Răzvan şi Dani s-au înscris 1315 fete dintre care 100 au fost chemate la casting. Dintre acestea doar 16 au avut ocazia de a petrece o zi alãturi de bãieţi,în timpul emisiunii, pentru a-şi demonstra talentul ca vecina.

Mai apoi, din cele 16 au rămas 10. Prima semifinalã a avut loc pe 1 martie şi a înregistrat o excepţie: dupã ce iniţial a dat o probã live pe net, bãieţii au decis cã trebuie sã o invite la Bucureşti pe Irina , o româncã stabilitã în Canada care şi-a dorit să fie vecina lor. Astfel, cele 10 finaliste au fost prezente de Mărţişor în studioul Neatza, iar dintre acestea au fost alese 4 pentru marea finală de astăzi: Adriana, Irina, Roxana şi Simona.

Roxana este câştigătoarea şi va prezenta în fiecare dimineaţă rubrica meteo. Aceasta este studentă la Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Târgul Jiu şi a impresionat pe toată lumea prin formele sale generoase.

Bucuresti, 08.03.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *