metalshow

Roxana Nemeș este primul pirat care a părăsit Ferma vedetelor

Matriarhatul format în fermă a fost pus la grea încercare ieri seară. Un duel strâns și tensionat a avut loc între Lili Sandu, cea care este de la început în fermă, și Roxana Nemeș, cea care a venit o dată cu valul de pirați. Se pare că experiența duelului anterior i-a oferit lui Lili un mare avantaj, reușind să o elimine pe Roxana după trei probe. 

Ediția de ieri seară a fost urmărită de peste 1.6 milioane de telespectatori, la nivel național, pe întreg intervalul de difuzare, între 20:28 – 21:37. Cel mai urmărit minut al competiției, de la 21:26, a reunit aproximativ 2.1 milioane de telespectatori. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, Ferma vedetelor a fost lider de audiență, obținând 9.5 puncte de rating și 22.5% share.

După o petrecere ce a durat o noapte întreagă, dimineața s-a dovedit a fi foarte grea pentru fermieri. Nea Rață a venit plin de energie și pregătit pentru un nou concurs de cărat baloți legați la picioare, doi câte doi. Paul și Vasile au fost câștigătorii unui moment de libertate și au decis să o ia și pe Lili cu ei.

Cei trei au mers împreună cu Nea Rață la o fermă bio, unde au văzut cum se desfășoară activitatea, cum sunt îngrijite animalele și culturile, au muls capre, iar Nea Rață a călărit un ponei: „A fugit poneiul, dar cu viteză, într-a treia!”, a spus Vasile. Ei au plecat cu traista încărcată de bunătăți, pe care le-au adus în fermă.

O mare furtună a luat prin surprindere fermierii, iar cea mai mare problemă a fost adăpostirea tuturor animalelor pe care le au în curte. În timp ce ploua, Nea Rață le-a adus doi struți: „Asta ne trebuia la Ferma vedetelor, doi struți!”, a spus Denis. Spiritele s-au încins între Maria și Nea Rață, iar el s-a supărat foarte tare: „La revedere! Eu nu mai vin că văd că nu aveți nevoie de mine!”.

Iulia le-a explicat concurenților ce pot face cu animalele primite, care lor li se par inutile pentru că aduc doar griji în plus, fără beneficii. „Am înțeles că voi faceți haz de necaz acum, însă aveți mai multă grijă cu Nea Rață, vă rog, pentru că el chiar face eforturi!”, a spus ea. Roxana a ales să meargă la duel cu Lili, care s-a și autopropus: „Sper că am făcut alegerea bună. Eu așa am simțit. Oricum cred că mă va surprinde!” a spus Roxana. „Fiecare vrea să câștige și atunci își alege un adversar pe măsură, sau nu!” a declarat Lili.

Cele două dueliste au pășit în arenă pentru a da startul primei probe, cursa polonicelor. Ele au trebuit să umple două sticle cu polonicul, luând lichid colorat din două găleți și mergând pe un traseu de de bârne până la sticle. O probă de viteză și de rezistență, pe care Lili a câștigat-o, reușind să umple prima cele două sticle.

Le cea de-a doua probă, turnirul, ele s-au luptat pe o bârnă, încercând să își dezechilibreze adversara cu o lance. La această probă, Roxana s-a dovedit a fi mai puternică, reușind să o dărâme pe Lili de cinci ori de pe bârnă și să egaleze scorul.

La utima probă, catapulta, cele două au trebuit să transfere mandarinele din coș în butoiul cu apă, folosind o catapultă. O probă de îndemânare ce a necesitat multă precizie, care s-a desfășurat contra cronometru. Cea care a reușit să arunce cele mai multe mandarine în cinci minute a fost Lili, eliminând-o pe Roxana din competiție la diferență de doar o mandarină.

„Mă bucur că am fost aici. Vreau să le urez succes, pentru că toți sunt foarte puternici. Eu mi-am dorit duelul cu Lili pentru că este o femeie foarte puternică!”, a declarat Roxana după terminarea duelului. „Cu siguranță cineva acolo sus mă iubește și mi-a demonstrat în această seară!” a mărturisit Lili.

Schimbarea de atitudine a lui Paul de la venirea lui Vasile în fermă, a determinat-o pe Sorana să îi scrie un mesaj: „Când am primit mesajul de la Sorana nu am reacționat în niciun fel. L-am luat, îl rumeg, mestec la ceea ce vreau să spun sau dacă vreau să spun ceva și asta e tot!” a mărturist Paul.

Săptămâna viitoare, jocurile continuă în Ferma vedetelor. Au mai rămas Vasile, Paul, Denis, Sorana, Lili, Elena și Maria pentru a face noi strategii în drumul către marea finală. Plecarea Roxanei a adus cu sine și o mare putere: ea poate alege ca fermier al săptămânii pe oricare dintre cei șapte rămași în casă. Ce decizie va lua Roxana, dar și cine se va duela săptămâna viitoare pentru a continua lupta către marele titlu de Fermierul anului și premiul de 50.000 de euro, rămâne de văzut numai la PRO TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *