free download 78 travel guides written by experts

Roxana Ionescu: „Este pentru prima oara cand ii vad pe Vizante si Virlan ca fac asta”

Preparatele concurenţilor veniţi la preselecţiile „Junior Chef”, show difuzat în fiecare luni, de la 20:30, la Antena 1, sunt savuroase, iar cei trei juraţi, Anca Lungu, Horia Vîrlan şi Marius Florea Vizante, au şansa să guste bucatele celor mai pasionaţi copiii de gastronomie.

Cu toate că, de cele mai multe ori, preparatele concurenţilor sunt extrem de gustoase, după cum juraţii au mărturisit de nenumărate ori, cei trei membri se rezumă doar la a gusta ceea ce prichindeii gătesc pentru că filmările durează toată ziua şi trebuie să departajeze foarte multe preparate. Vizante, Horia Vîrlan şi Prinţesa Polonic nu au mai ţinut cont de asta atunci când un concurent a venit la masa jurizării cu preparatul final şi i-a făcut pe cei trei aproape să se bătă pe el: „Sunt şocată! Este pentru prima dată când îi văd pe Vizante şi pe Vîrlan că fac asta. Nu s-a mai întâmplat ca juraţii să mănânce întregul preparat în faţa concurentului”, mărturiseşte prezentatoarea show-ului, Roxana Ionescu.

Nu doar Vizane şi Vîrlan au fost impresionaţi de preparatul concurentului pentru că după degustarea preparatului Anca Lungu i-a propus puştiului să publice împreună prima carte de bucate. Întregul moment va putea fi urmărit la „Junior Chef” luni, de la 20:30, la Antena 1. Tot atunci, telespectatorii vor putea afla cine este concurentul care i-a dat pe spate pe juraţi.

Bucuresti, 04.04.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *