free download 78 travel guides written by experts

Roxana Buha este noul Head of Investment al Publicis Groupe Romania

Începând cu luna noiembrie, Roxana Buha este Head of Investment al Publicis Groupe Romania.

Roxana este unul dintre cei mai longevivi profesioniști din industria românească de media, cu o experiență de peste 20 ani ani în zona de trading.

„Mă simt pregătită și încrezătoare pentru această nouă provocare. Desigur, la nivelul grupului nostru colaborăm și relaționăm deja foarte bine în zona de investment, însă pentru viitor e nevoie de un plan ambițios pentru a securiza poziția de market leader a grupului. O să pun toată energia în sprijinul colegilor, pentru realizarea unor planuri strategice, structurate atât la nivel de grup, cât și pentru specificitatea fiecărei divizii”, a declarat Roxana Buha.

Roxana Buha
Roxana Buha

În noul rol, Roxana va raporta direct către Ștefan Iordache și Teddy Dumitrescu.

Rolul de Head of Investment Publicis Groupe Romania presupune stabilirea și implementarea tuturor strategiilor de negociere cu medii și furnizori, pentru maximizarea avantajelor competitive și asigurarea celor mai bune condiții comerciale pentru clienții agențiilor din grupul Publicis Romania.

„O felicit din toată inima pe Roxana. Experiența ei în zona de media trading este excepțională și am toată încrederea că din această poziție, Roxana va contribui la atingerea potențialului maxim al Publicis Groupe Romania”, a declarat Alexandra Dimitriu, Chief Media Officer Publicis Groupe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *