free download 78 travel guides written by experts

RoWebDesign Awards si-a desemnat castigatorii la conferinta RoNewMedia 2.0

RoNewMedia 2.0 Conference&Expo a gazduit, ieri, la J W Marriott Grand Hotel, prezentari si dezbateri pe cele mai fierbinti subiecte din industria online romaneasca, precum si prima editie a competitiei RoWebDesign Awards. Principalele momente au fost transmise live pe Money Channel si pe blogul jurnalistului Iulian Comanescu.
 
Sala a fost plina, peste asteptari, la cea de-a doua editie RoNewMedia 2.0 Conference&Expo. Mai mult de 500 de participanti s-au grabit sa asiste la sesiunile de prezentari si dezbateri sustinute de cei treizeci si patru de specialisti, din tara si de peste hotare, invitati la conferinte. Tehnologii de ultima generatie; surse de finantare a unei afaceri online, previziuni pentru anul 2009 si efectele crizei mondiale asupra industriei; comparabilitate media, segmentarea target-urilor si media planuri; adoptarea SATI ca instrument unic de masurare a traficului online; internetul pe mobil; succesul in e-commerce si in jocurile online, acestea au fost doar cateva din temele abordate.

RoNewMedia 2.0 s-a bucurat si de doua evenimente speciale, lansarea jocului online Afacereza.ro – primul show tip quiz integrat din Romania, marca a Realitatea-Catavencu; si gala de decernare a premiilor RoWebDesign Awards. Competitia, aflata la prima editie, a fost dedicata designerilor web originali, anti copy-paste, si a avut peste 100 de lucrari inscrise. Juriul a fost prezidat de Miguel Ripoll – CEO & Creative Director, Cesser Digital (Spania); si a oferit premii in cadrul a patru categorii: Best Original Ideea (Anti Copy-Paste Award), “User’s Best Friend”, “Best Design” si “Best of RoWebDesign”. Marele premiu, “Best of RoWebDesign”, a fost castigat de DEsero pentru lucrarea  « Habitat4d.ro ». Desero a avut alte cinci lucrari nominalizate in cadrul acestei ultime categorii si a fost recompensata cu inca doua premii pe parcursul galei RoWebDesign Awards.

RoNewMedia 2.0 Conference&Expo a fost initiat de F5, prima companie romaneasca de evaluare, consultanta si investitii new media, parte a grupului Realitatea-Catavencu.

Bucuresti, 12.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *