Rowe lanseaza in Romania ULTRALIPO

Rowe lansează în România cea mai revoluţionară metodă de remodelare corporală rapidă, prin cavitaţie – un procedeu nou, realizat de aparatul ULTRALIPO.

ULTRALIPO aduce în saloanele de înfrumuseţare cea mai nouă tehnologie digitală, cu unde acustice controlate de un soft avansat. Este un sistem dezvoltat de chirurgi plasticieni şi cercetători din lumea medicală, care revoluţionează acum industria de beauty. Inovaţia cea mai spectaculoasă pe care o propune ULTRALIPO este cavitaţia. Cavitaţia reprezintă un fenomen creat de unde acustice cu intensitate foarte mare şi frecvenţă joasă, care distrug definitiv celulele adipoase. Undele acustice determină dilatări şi comprimări extrem de rapide care se succed în adipocit, la nivelul vacuolei de grăsime, determinând apariţia unor viduri (bule cavitaţionale).  Datorită mişcării lichidelor în timpul diferitelor faze (de expansiune şi compresie), se creează tensiuni mari care “rup” (prin implozie) membrana adipocitului, iar materialul celular (grăsime, reziduuri, colesterol) este preluat de limfă şi drenat prin sistemul limfatic.

Terapia cu ULTRALIPO oferă un nou contur corporal în numai 3 sedinţe. Testele clinice demonstrează o reducere cu 4 centimetri, în medie, la prima şedinţă şi cu aproape 10 cm după 3 şedinţe. Terapia are efect instantaneu, similar unei liposucţii chirurgicale şi reduce pentru totdeauna grăsimea localizată.

ULTRALIPO oferă 3 terapii într-un singur aparat: cavitaţie, masaj ultrasonic şi tratamente faciale. ULTRALIPO este ideal pentru reducerea adipozităţilor, remodelare corporală, tratarea celulitei, slăbire localizată, tonifierea pielii şi lifting corporal. În domeniul tratamentelor faciale, ULTRALIPO realizează terapii anti-aging, anticearcăn, antirid, albire şi atenuarea petelor inestetice de pigment de pe piele, precum şi penetrarea în profunzime a produselor cosmetice.

O şedinţă cu ULTRALIPO nu durează mai mult de 20-30 de minute, iar la fiecare sesiune se poate distruge numai un anumit număr de adipocite. Trigliceridele şi colesterolul astfel eliberate vor încărca ficatul şi rinichii. După 20-30 de minute, în rinichi şi în ficat se va descărca o cantitate de trigliceride şi colesterol similară celei acumulate după o masă copioasă, cu multe grăsimi. De aceea, timp de 72 de ore după tratamentul cu ULTRALIPO, se recomandă o alimentaţie sănătoasă şi riguros controlată, precum şi un consum însemnat de apă sau ceai. Tratamentul nu este dureros sau invaziv, nu induce efecte secundare şi este o reală alternativă la liposucţia chirurgicală.

“Cavitaţia reprezintă tratamentul viitorului, care, cu timpul, va înlocui celebrele liposucţii chirurgicale. De altfel, cavitaţia realizată de ULTRALIPO este foarte asemănătoare unei proceduri de liposucţie, cu deosebirea că acest procedeu nu este chirugical, este sigur şi neinvaziv. Pentru o mai bună performanţă, este indicat să se realizeze un drenaj limfatic, care se poate face prin vacuum, electrostimulare şi preso-masaj. Pentru rezultate excelente, recomand în primele 72 de ore după fiecare tratament o alimentaţie săracă în grăsimi şi zaharuri, dar bogată în fibre (fructe, legume) şi lichide neîndulcite”- spune Sorina Bratu, manager KeikoSlimSpa.

ROWE este lider pe piaţa aparatelor de întreţinere corporală şi  activează pe aceasta piaţă din anul 2003. ROWE  este distribuitor exclusiv pentru 10 mărci de renume mondial şi importă peste 60 de produse. ROWE deţine şi propriul lanţ de saloane de întreţinere corporală şi SPA, Keiko SlimSpa.

Bucuresti, 19.06.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *