metalshow

Roval Med foloseste Teamshare

Enterprise Edition, solutia de CRM oferita de Entelion Software

Roval Med a incheiat procesul de implementare al aplicatiei Teamshare® Enterprise Edition si a versiunii pentru PDA, solutie de CRM online furnizata de Entelion Software.

“In prezent Roval Med se afla intr-un proces de extindere al activitatilor la nivel national, proces ce necesita o atentie sporita asupra mecanismelor specifice activitatilor de vanzare si distributie. Amploarea deosebita a acestora a fost determinata de dublarea numarului de reprezentanti de vanzari, de redistribuirea zonelor de acoperire si de necesitatea mentinerii standardelor de calitate a serviciilor noastre.” spune Valentin Creanga, Director General. “Prin urmare, avem nevoie de un sistem de automatizare care sa faciliteze comunicarea la distanta, sa permita plasarea rapida de comenzi si sa gestioneze fluxurile de informatii venite din teritoriu”.   
 
Ca urmare a implementarii serviciilor Teamshare® Enterprise Edition si PDA, Roval Med a automatizat complet forta de vanzari si procesul de gestionare a comenzilor, prin folosirea de catre agenti a dispozitivelor mobile de comunicatii date (PDA) pentru efectuarea rapoartelor de vanzari, preluarea comenzilor, sincronizarea datelor despre facturi, solduri si livrari.

“Am ales solutia integrata Teamshare® in principal pentru automatizarea activitatilor de vanzare si distributie. Prin intermediul aplicatiei pot monitoriza activitatile desfasurate de agentii de vanzari si am  posibilitatea de a cuantifica rezultatele acestora”, spune Valentin Creanga. “In plus, aplicatia se integreaza perfect cu soft-ul de gestiune contabila si analiza financiara, din care preia toate datele necesare agentilor in munca de vanzare si promovare, si in care insereaza comenzi si incasari“.

Bucuresti, 12.10.2006

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *