metalshow

ROUTE 66, liderul european in domeniul sistemelor GPS

prezent in Romania prin Televoice

ROUTE 66, unul dintre principalii producatori de sisteme de navigatie prin satelit si harti digitale interactive, este incepand de astazi prezent si în Romania prin intermediul distribuitorului sau, firma Televoice.

Avand 15 ani de experienta pe piata de specialitate, ROUTE 66 a lansat o noua gama de sisteme de navigatie concepute după ultimele standarde in domeniu: MINI * EUROPA, MINI * REGIONAL, MAXI * EUROPA si MAXI * REGIONAL. Cu grosimea de numai 19 mm si cu un aspect de otel mat, noile sisteme personale de navigatie stabilesc o noua limita in domeniul navigatiei si al calitatii hartilor, incluzand optiuni de siguranta exceptionale, cum ar fi alertele radar, si oferind o varietate de optiuni de divertisment si informare. Sistemele MINI si MAXI pot fi actualizate cu harti noi, fisiere audio pentru instructiuni vocale, scheme de culori, prognoze meteo si chiar ghiduri de calatorie Lonely Planet™ gratuite, cu ajutorul aplicatiei ROUTE 66 Sync. “Noi ajutam oamenii sa ajunga acolo unde isi doresc in siguranta, rapid si cu usurinta, folosind solutii de navigatie extrem de avansate si usor de utilizat, disponibile acum si in Romania”, a declarat Henk Jan Kortes, Sales Manager Eastern Europe.
“ROUTE 66 intra in Romania cu o gama neegalata pana in prezent de dispozitive GPS si software. Aceste sisteme sunt primele din Romania cu harti digitale de navigatie Navteq, lucru care constituie o alta premiera pentru piata romaneasca. Hartile produse de Navteq, lider mondial in domeniu, sunt preferate in Europa de Vest datorita fiabilitatii si preciziei, dar pana acum ele nu includeau harta Romaniei!

Vom lansa concomitent, in luna noiembrie, 4 sisteme GPS, impreuna cu hartile si softul aferent. De asemenea, vom lansa atat in retelele de retail cat si prin magazine on-line pachete continand soft si senzori GPS pentru telefoanele mobile si PDA-uri” a declarat George Vintilescu, Sales Manager Televoice.

ROUTE 66 este pionierul sistemelor de navigatie personale din momentul infiintarii companiei, in 1992. Solutiile propuse includ sisteme de navigatie autonome, aplicatii de navigatie pentru telefoane mobile si o gama larga de servicii si accesorii. Sediul companiei este la Amsterdam si avem birouri in Europa de Vest, Europa de Est si Asia si vindem produsele si serviciile in toata lumea. – www.66.com

Televoice este unul din liderii pietei romanesti in domeniul distributiei de echipamente electronice si telecomunicatii. Televoice distribuie o paleta larga de brand-uri precum: Alcatel, GE (General Electric), Evolio, Panasonic, Philips, Thomson, Polycom, Jabra etc. – www.televoice.ro

Bucuresti, 25.10.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *