free download 78 travel guides written by experts

RoNewMedia 2.0 Conference&Expo acopera zonele cheie din

mediul care va guverna întreg business-ul deceniilor urmatoare: Internetul.

Ce-a de-a doua ediţie a RoNewMedia 2.0 Conference&Expo va avea loc in data de 11 noiembrie, la  J.W. Marriott Grand Hotel Bucureşti.

De la marketing digital la management de conţinut, de la hosting la e-commerce, de la strategii de dezvoltare online la posibilităţi de finanţare a noilor idei, de la idei inovatoare la noi tehnologii, RoNewMedia 2.0 încearcă să acopere zonele cheie din mediul care va guverna întreg business-ul deceniilor urmatoare: Internetul. Conferinţa se bucură de prezenţa unor speakeri internaţionali de excepţie precum Miguel Rippol – CEO şi Creative Director la Cesser Digital (Spania), Alexis Bonte- Co-founder & CEO of Erepublik.com (Franţa), Luca Passini- Fondator WURFL-Pro (Italia), Andrej Nabergoj – CEO Novo (Slovenia), Lampros Latsaras – Country Manager, Carrer Builder, Timotei Gala – Director Executiv Httpool Internet Marketing Central &Eastern Europe (zona Balcanică), dublaţi de nume sonore din businessul online românesc: Marius Ghenea- Presedinte PCfun& Director General, AccessNET International, Mădălin Mătică- Director Operatiuni Europene, DotCommerce Ltd. Boston , Cosmin Popa- Director Executiv NewsIn, Dragos Manac- Fondator, ghelir.ro

Teme de discuţie:

·    Sesiunea I. What’s new in .Ro?Big Names new entries in Romanian Internet Market
·    Dezbatere: Cum să-ţi finanţezi businesul online
·    SesiuneaII. Cantitate vs. Calitate pe net. În căutarea targetului potrivit în mediul online
·    Sesiunea III Internetul pe mobil. Mobilul: cel mai "eu, aici şi acum" mediu.
·    Sesiuni paralele
» Panel: soluţii e-commerce şi sisteme de plată online
       » Workshop: design adaptabil, într-o lume incertă sustinut de Miguell Ripoll
·    Jocurile online: un succes de trafic. Dar cum si când vor fi ele transformate intr-un succes financiar?

Conferinţa se adresează directorilor de marketing şi dezvoltare, managementului companiilor, publisherilor, specialiştilor în comunicarea pe canale newmedia sau în IT, consultanţilor, specialiştilor din agenţiile de publicitate, cărora li se vor oferi informaţii cât mai practice despre canalele digitale, de la campaniile pe telefonul mobil la strategia şi comunicarea online.

Elementul de noutate al acestei ediţii este RoWebDesign Awards, o competiţie de web design dedicata designerilor originali – anti copy-paste. “Organizată pentru prima dată acest an, prin această competiţie dorim să atragem acei designeri si programatori care redefinesc standardele de excelenţă  şi schimbă paradigmele în lumea comunicaţiilor pe internet.” Dragos Stanca, Managing Director New Media, Realitatea-Catavencu, Chairman al Conferinţei

Prima ediţie RoNewMedia 1.0 a avut loc în 29 Mai 2008. Cu peste 450 participanţi, 29 de speakeri de nivel internaţional, cu cea mai mare acoperire media inregistrată vreodată de un eveniment dedicat Internetului în România, RoNewMedia s-a poziţionat încă de la prima ediţie ca fiind cel mai important eveniment dedicat web-ului.

Detalii referitoare la program şi înscrieri sunt disponibile pe site-ul : www.ronewmedia.ro

Bucuresti, 08.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *