free download 78 travel guides written by experts

Romsym Data devine partener 2X Software in Romania si Republica Moldova

{mosimage}Romsym Data, cel mai important distribuitor independent de software din Romania, a anunțat semnarea unui parteneriat de distribuție pentru gama de soluții 2X Software în Romania și Republica Moldova.

2X Software este o companie care dezvoltă software pentru piața de soluții “server based”. Implementarea clienților de tip “thin client” în cadrul organizațiilor conduce la reducerea costurilor de management a infrastructurii IT și la centralizarea aplicațiilor. În plus, o arhitectură “server based” contribuie la creșterea performanței și securității întregii infrastructurii IT.

“Soluțiile 2X Software permit companiilor să-și gestioneze mai eficient infrastructura IT. În primul rând, companiile care adoptă o infrastructură <<server based>> își reduc semnificativ costurile numai prin implementarea terminalelor <<thin client>>, terminale care au un cost mult mai redus în comparație cu  PC-urile tradiționale. În plus, organizațiile care implementează astfel de soluții își vor gestiona mult mai eficient infrastructura IT și de aplicații, conducând la creșterea eficienței operaționale.” Răzvan Balint, Director General – Romsym Data.

Gama de soluții 2X Software include liniile de produse 2X ThinClientServer pentru Windows și Linux. 2X ThinClientServer permite instalarea, configurarea și managementul centralizat al clienților și a setărilor utilizatorilor pe terminalele “thin client”.  De asemenea, gama de soluții integrează produse care îmbunătățesc suportul oferit pentru aplicațiile bazate pe Windows Terminal Server, asigurând un plus de performanță prin implementarea funcțiilor de tipul “load balancing”.
“Prin gama de soluții 2X Software, putem să le oferim clienților mai multe opțiuni de modelare a infrastructurii IT, opțiuni care vor conduce la reducerea costurilor generale de administrare și la creșterea eficienței proceselor de administrare. ” a completat Răzvan Balint.

Romsym Data are în prezent peste 50 de distribuții software,  iar prin integrarea distribuției 2X Software compania își consolidează poziția de cel mai important distribuitor independent de software  pe piața autohtonă.

Bucuresti, 10.08.2010

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *