free download 78 travel guides written by experts

Romstal iti ofera aerul conditionat inteligent de la Panasonic

In lunile toride de vara, Romstal te ajuta sa creezi confort in caminul tau printr-o oferta variata de solutii de racire a locuintei. Produsele Panasonic, de exemplu, sunt create in asa fel incat să ofere un trai mai bun, un sentiment de bucurie, siguranţă şi confort, dar şi emisii zero de CO2 in intreaga casă sau clădire

Aparatele de aer conditionat Panasonic sunt dotate cu:

1. ECONAVI CU ECO-SENZORI INTELIGENŢI

Senzorii inteligenţi ECONAVI monitorizează intensitatea luminii soarelui, nivelurile de activitate şi absenţa umană pentru a detecta risipa de energie inconştientă. ECONAVI ajustează automat puterea de răcire pentru a economisi energie in mod eficient, totodată asigurad in continuare un confort de răcire neintrerupt.

· ECONAVI detectează schimbările de intensitate a luminii solare din cameră şi apreciază dacă este soare sau nori/noapte şi reduce consumul de energie prin reglarea cerinţelor de răcire in condiţii de lumină solară redusă.Atunci cand vremea se schimbă de la insorit la noros/noapte, ECONAVI detectează intensitatea redusă a luminii solare şi determină dacă este necesară o putere de răcire redusă. Dacă puterea de răcire rămane aceeaşi, va exista risipă de energie. ECONAVI detectează această risipă şi reduce puterea de răcire.
· ECONAVI detectează mişcările umane şi reduce risipa de energie nerăcind zona neocupată. Senzorul de activitate umană detectează nivelul de activitate umană şi direcţionează fluxul de aer in zona ocupată sau cu activitate ridicată. Indicatorii led arată că ECONAVI detectează şi funcţionează.

2. SISTEMUL DE PURIFICARE A AERULUI NANOE-G

Aparatele de aer condiţionat Panasonic sunt echipate cu un nou sistem de purificare a aerului, numit Nanoe-G, care utilizează nanotehnologie cu ioni şi radicali pentru a purifica aerul din cameră. Acţionează in mod eficient asupra microorganismelor din aer şi adezive, precum bacterii, virusuri şi mucegai, astfel asigurad un mediu de viaţă curat.

3. TEHNOLOGIA INVERTER – REZULTATE EXCEPŢIONALE DE ECONOMIE DE ENERGIE. Reduce consumul electric.

Aparatele de aer condiţionat Panasonic sunt proiectate pentru a vă oferi performanţă cu economii de energie excepţionale asigurand totodată confort in orice moment. La pornirea aparatului de aer condiţionat, este necesara o putere mai mare pentru a se atinge temperatura dorită. După atingerea temperaturii dorite este necesara o putere mai mica pentru menţinerea acesteia. Un aparat de aer condiţionat convenţional fără inverter poate funcţiona numai la o viteză constantă care este prea puternică pentru a menţine temperatura setată. Astfel, incercad să se atingă această temperatură, porneşte şi opreşte compresorul in mod repetat. Rezultă fluctuaţii de temperatură crescute şi o risipă in consumul de energie. Aparatul de aer condiţionat Panasonic cu inverter variază viteza de rotaţie a compresorului. Aceasta asigură o metodă deosebit de precisă pentru menţinerea temperaturii setate.

4. FUNCŢIONARE ECONOMICĂ, ECOLOGICĂ, CU COP RIDICAT (COEFICIENT DE PERFORMANŢĂ)

Termenii COP (coeficient de performanţă) şi EER (coeficient de eficienţă energetică) descriu eficienţa la incălzire şi răcire a aparatelor de aer condiţionat. Ele reprezintă raportul dintre capacitatea de incălzire sau de răcire şi puterea electrică absorbită necesară realizării acesteia. Astfel, dacă un aparat de aer condiţionat are o capacitate de incălzire de 4.63 kW cu un consum de putere de 1 kW, COP-ul lui este de 4.63. Cu cat COP şi EER sunt mai mari, cu atat este mai eficient echipamentul din punct de vedere energetic. Tehnologia Inverter Panasonic originală corelată cu un compresor de inaltă performanţă asigură un nivel de varf al eficienţei de funcţionare. Aceasta inseamnă că vă veţi bucura de facturi cu energia electrică mai reduse contribuind in acelaşi timp şi la protecţia mediului inconjurător.

Grupul Panasonic doreşte să fie o firmă de inovaţie ecologică cu operspectivă globală. Obiectivul său este acela de a deveni firma ecologică lider in sectorul electronic pană in 2018 – anul centenarului Panasonic.

Bucuresti, 13.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *