free download 78 travel guides written by experts

Romstal a inaugurat o noua franciza la Buzau

Romstal a inaugurat o noua franciza la Buzau, pe bulevardul Unirii. Magazinul are o suprafata de 160 mp, din care 40 mp sunt alocati showroom-ului si restul de 120 mp magazinului si depozitului. Noua franciza Romstal va oferi clientilor cele mai bune solutii pentru tot ce inseamna confort termic, produse sanitare, electrice, ceramice si hydro. Magazinul este deschis de luni până vineri între orele 8.00 si 18.00, iar sâmbăta între orele 8.00 şi 14.00.

In anul 2009 Romstal si-a extins cu succes reteaua de francize si in SE Europei, deschizand 8 magazine in Rusia (cele mai mari fiind in localitatile:Vladimir, Breansk si Yaroslavi, Electrostal, Moscova) si unul in Ucraina (in orasul Vasilkov). Aceste magazine in franciza au 150mp, din care 70% il reprezinta depozitul si 30% spatiul de expunere. Investitia a fost in jur de 200 euro/mp.

“”Franciza este un mod de extindere a afacerii iar pentru Romstal reprezinta mecanismul ideal de dezvoltare si o alternativa la solutia costisitoare a deschiderii de noi unitati proprii.Este evident ca extinderea afacerii in sistem franciza are un avantaj foarte important si anume "Motivatia pentru succes pe care o au francizatii" Acestia sunt managerii propriei afaceri si fiind vorba de resursele lor, francizatii vor fi puternic motivati ca afacerea sa reuseasca.Vor face eforturi pe masura pentru profitabilitatea afacerii lor.” declara Enrico Perini, director de dezvoltare Romstal

Bucuresti, 02.12.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *