free download 78 travel guides written by experts

Romstal a deschis 2 noi magazine: in Buzau si Pitesti Romstal a inaugurat luna aceasta 2 noi puncte

Romstal a inaugurat luna aceasta 2 noi puncte de desfacere: in Pitesti si in Buzau.

Deschiderea noilor puncte de desfacere continua seria inaugurărilor realizate de compania Romstal in ultimii ani. In 2010 compania Romstal si-a propus sa inaugureze 13 filiale noi in Romania. Astfel reteaua Romstal va ajunge la  60 de puncte de vanzare proprii. Restul de aproximartiv 100 de magazine care formeaza reteaua Romstal sunt in regim franciza.

Filialele includ showroom, magazin cu autoservire si spaţiu de depozitare propriu şi sunt deschise de luni până vineri între orele 8.00 si 18.00, iar sâmbăta între orele 8.00 şi 13.00.

Filiala din  Pitesti, cu o suprafata totala de 216 mp, dintre care 136 mp ocupa magazinul cu autoservire si 220 mp si 80 mp depozitul. . Valoarea investitiei a depasit 20.000 euro amenajare

Filiala din Buzau are o suprafata  de 1500 mp, dintre care  showroom-ul si magazinul cu autoservire ocupa 900 mp, iar depozitul 600. Amenajarea s-a ridicat la suma 1.000.000 de de euro.
(in aceasta suma sunt incluse si  valoarea terenului si a halei).

Romstal este cea mai dinamică şi importantă companie de pe piaţa românească în comercializarea echipamentelor de instalaţii pentru construcţii.

Oferta companiei include peste 20.000 de produse caracterizate de o calitate recunoscută mondial, pe care Romstal o adoptă ca politică de piaţă. Portofoliul Romstal este grupat în 6 categorii de interes, gestionate de divizii specializate – Thermo, Klima, Hydro, Sanni, Electro si Ceramic.

Filialele Romstal includ expoziţii şi spaţii de depozitare proprii. Romstal asigură service garanţie şi postgaranţie, consultanţă tehnică în configurarea sistemelor şi în alegerea produselor, o livrare promptă la baza căreia stau reţeaua extinsă de depozite regionale, parcul auto important şi transportul asigurat la domiciliu. Personalul companiei beneficiază de training intern permanent susţinut de Academia Romstal – la cerere, aceasta oferă cursuri atestate instalatorilor.

Bucuresti, 19.03.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *