Shadow

Rompetrol și The Institute – parteneriat pentru susținerea industriilor creative

KMG International, prin brandul Rompetrol, devine partener al The Institute și sprijină organizarea a trei dintre cele mai importante evenimente din industria creativă, cu scopul de a contribui la modernizarea României.

Seria de evenimente debutează în perioada 18-27 mai cu Romanian Design Week, ajuns la cea de-a șasea ediție. Proiectul ce se desfășoară in București concentrează artiști din industrii creative locale: arhitectură, urbanism, design de interior, design grafic, ilustrație, design vestimentar, design de obiect sau alte inițiative și proiecte care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare.

RDW evenimente conexe

Similar ca format, Festivalul Diploma (5-14 octombrie) este dedicat exclusiv absolvenților de facultăți creative, printr-o serie de evenimente și expoziții ce au în vedere atragerea unui public interesat de artă și cultură, și, in special, generarea unui dialog intre tinerii absolvenți și profesioniștii seniori din industriile creative.

Internetics (23 noiembrie) este primul festival de branding, marketing și publicitate online din România, fondat in 2001 și organizat anual. Evenimentul contribuie la dezvoltarea și îmbunătățirea industriei online și digitale din România, prin stabilirea unor standarde de advertising in mediul online și organizarea competiției ce premiază cele mai reușite campanii de comunicare digitală.

Aceste 3 evenimente se adaugă parteneriatului strategic de susținere a Galei Societății Civile, inițiat in 2002 de Rompetrol, un proiect amplu ce premiază demersurile sectorului non-profit si inițiativele civice responsabile, pentru a pune in valoare și aduce vizibilitate unor inițiative de modernizare a României.

“In 2017 ne-am repoziționat, schimbând atenția noastră de la servicii spre clienți și nevoile acestora. Suntem activi prin proiecte ample de responsabilitate socială corporativă in domeniul sănătății, culturii, protecției mediului, dar suplimentar dorim să încurajam și susținem industriile creative pentru a asigura evoluția si dezvoltarea acestor domenii si a tinerilor talentați care vor deveni viitori profesioniști ai României” – Gabriela Budișteanu, Chief Marketing Officer, KMG International.

KMG International este integral deținut de compania națională de petrol și gaze a Republicii Kazahstan – KazMunayGas, KMG International este un grup petrolier cu sediul central în Amsterdam, care deține și desfășoară operațiuni majore în domeniile rafinare, petrochimie, retail și trading pe 11 piețe de bază. Rețeaua de distribuție carburanți cuprinde 1.100 puncte de alimentare în Georgia, Bulgaria, Moldova și România – unde Grupul deține și două rafinării – Petromidia Năvodari și Vega Ploiești.

Leave a Reply

Your email address will not be published.