free download 78 travel guides written by experts

Rompetrol si Holograma3D

Context:

Rompetrol a lansat sistemul de garanţie a calităţii Q Protek-t pentru a oferi consumatorilor săi carburanţi care să îndeplinească cele mai ridicate norme şi standard de calitate. Q Protek-t Advanced Quality Control este garantat de folosirea tehnologiilor celor mai înalte, pe tot parcursul transportului şi depozitării, prevenind tentativele de fraudare sau alterare a carburanţilor.

Lansarea sistemului Q Protek-t a avut loc pe 14 octombrie, in Fratelli club într-un decor special realizat pentru sistemul tehnologic avansat ce garantează calitatea carburantului în traseul pe care îl parcurge cisterna.

Misiunea evenimentului:
Lansarea Advanced Quality Control Q-Ptotek-tSubiect:

Sistemul Q Protek-t se realizează în depozitele Rompetrol, markerul utilizat este invizibil, putând fi folosit pe orice tip de carburand, nu poate fi anulat sau reprodus, nu modifică proprietăţile sau calitatea carburantului şi acţionează ca o amprentă ce permite identificarea imediată a carburanţilor Rompetrol. Acest sistem trebuia arătat publicului şi reprezentaţilor mass-media.

Problema
Cum poţi arăta un sistem de garanţie invizibil ochiului consumatorului tocmai celui care vrei să-l vadă: presei şi consumatorului. Paradoxal, un sistem de garanţie a calităţii ce trebuia demonstrat, demonstrat vizual, dacă se poate şi tridimensional.

Soluţia
Holograma3D tocmai ajunsese în România de foarte puţin timp. Odyssey Communication, Rompetrol şi AJRShows- unic distribuitor pentru Holograma3D au găsit soluţia: grafica 3D a permis demonstrarea sistemului de garanţie a călităţii. Nu doar grafica 3D realizată pentru a arată traseul unei cisterne de la depozit până la pompă a contat ci şi prezenţa unor key people din staff-ul Rompetrol, pentru a le vorbi celor prezenţi despre inovaţia Q-Protek-t.

Proiect

Scriptul pentru demonstraţia live holografică a sistemului Q Protek-t a fost realizat de Odyssey Communication. Existenţa showroom-ului Hologramei3D a făcut posibile repetiţiile pentru eveniment cât şi continua reviziure a materialelor până la realizarea misiunii dificile: am arătat publicului un sistem de garanţie a călităţii invibil ochiului consumatorului.

Evenimentul de lansare

Filmul realizat pentru prezentarea Q Protek-t a fost realizat atât în locaţii Rompetrol, urmărind traseul cisternelor de la depozit la benzinării cât şi în studiori de filmare pentru personalităţile Rompetrol prezente ca holograme la eveniment. Prezentarea a încorporat imagini anterioare 2D, transformate în imagini 3D prin frame-uri speciale. Animaţiile 3D realizat au avut un impact puternic pentru sistemul de marcare moleculară folosit de sistemul Q Protek-t.

Cuvintele nu puteau descrie sistemul de garanţie a calităţii, studiile demonstrează impactul cuvintelor este sub 10% dintr-un discurs, vizualul a avut un impact mult mai mare. Alexandru Roibu, general manager AJRShows, furnizor al Hologramei 3D, cu o experienţă în domeniul evenimentelor de 7 ani, spune: “Am vazut ceva incredibil, ceva ce nu vezi des la un eveniment sau nu vezi deloc, am văzut presa aplaudând la sfărşitul prezentării, am văzut oameni real impresionaţi.”

AJRShows ofera solutii complete audio-video, lumini si de scenotehnica indoor si outdoor pentru evenimente publicitare, expozitii, conferinte si concerte. Politica noastra este simpla, folosim tehnologie de ultima ora care ne da posibilitatea de a-ti creea si de a-ti asigura, de fiecare data, o prezentare superioara si inovatoare care sa iti confere un avantaj clar fata de concurenta. 

AJRShows este unic distribuitor pentru Holograma3D.Holograna3D este sistemul de  care reda, in modul cel mai realist, dinamic si spectaculos, imagini 3D, fara sa foloseasca ochelari speciali. {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *