free download 78 travel guides written by experts

ROMAQUA GROUP BORSEC, un nou sustinator pentru

Skoda Fabia RS TDI în Campionatul Naţional de Raliuri

După 6 etape în Campionatul Naţional de Raliuri, Skoda Fabia RS îşi menţine poziţia pe podiumul grupei A (locul III), demonstrând ca este un diesel de top, într-un campionat puternic dominat de maşini pe benzină. Performanţa echipei Delcar Motorsport nu a trecut neobservată, astfel că începând cu această etapă, Skoda Fabia RS TDI se bucură de prezenţa unui nou partener: ROMAQUA GROUP BORSEC.

Raliul Clujului “Avram Iancu” se anunţă un raliu frumos şi spectaculos, prin prisma configuraţiei sale tehnice şi  a lungimii pe care se desfăşoară (138 km de probe speciale).

A 7-a etapă din Campionatul Naţional de Raliuri, va ascuţi şi mai tare disputa pentru podiumul grupei A, având în vedere că este penultima etapă din campionat. Spre final, fiecare concurent va da cu siguranţă ce este mai bun, încercând o cât mai bună clasare, în puncte.

“ Noi abordăm cu optimism acest raliu şi ne vom lupta pentru ca la finalul celor 2 zile de competiţie să fim pe podium şi să ne consolidăm astfel poziţia în clasamentul general. Dorim ca rezultatul pe care-l vom înregistra la Cluj să fie unul cât mai bun şi să-l putem dedica noului nostru susţinător, ROMAQUA GROUP BORSEC! ” (Ernest Mulner, pilotul echipei)

Partenerii care vor susţine echipa Delcar Motorsport la Cluj sunt ROMAQUA GROUP BORSEC, SKODA Romania, CANON Romania, Lubexpert (Mobil 1), AUTONET, ASTRA Asigurări şi PORSCHE Bank.

Bucuresti, 19.09.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *