free download 78 travel guides written by experts

Romantica va transmite Festivalul de la Medgidia in memoriam Dan Spataru

De ziua celebrului artist Dan Spătaru, pe 2 octombrie,  la Medgidia se va desfăşura prima zi a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Dan Spătaru”. Drumurile multor artişti tineri, dar şi a celor consacraţi se vor întâlni pe scena Casei de cultură a Sindicatelor “Lucian Grigorescu”.  Postul de televiziune Romantica va transmite în direct recitalurile celebrilor artişti care vor aduce un omagiu in memoriam Dan Spătaru şi Gala laureaţilor.
La a IV-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară “Dan Spătaru” 2008 vor participa 20 de concurenţi cu vârste cuprinse între 16 şi 26 de ani. Concurenţii vor cânta live, fiind acompaniaţi de “Big Bandul Radio”, sub bagheta maestrului dirijor Ionel Tudor. Evenimentul doreşte să promoveze muzica uşoară de calitate şi interpretarea live.

Toate cele trei seri ale Festivalului se vor încheia cu recitaluri care vor fi transmise în direct de Romantica. Astfel, pe 2 octombrie, începând cu orele 21.00,  vor cânta  Luminiţa Anghel şi Costel Lăzăroiu. Pe 3 octombrie, de la aceeaşi oră, Fuego şi Doina Spătaru prin intermediul cântecului îşi vor aminti cu drag de Dan Spătaru. Festivalul se va încheia pe 4 octombrie cu Gala Laureaţilor şi cu interpretările lui Mihai Constantinescu, Jean Constantin şi Gabriel Dorobanţu. Romantica va transmite în direct, începând cu orele 20.00 întreaga festivitate de final.

Festivalul Naţional de Muzică Uşoară „Dan Spătaru” este organizat de Consiliul Local Medgidia, Primăria Municipiului Medgidia, Asociaţia Naţională a Caselor de Cultură ale Sindicatelor – Filiala Casa de Cultură a Sindicatelor „Lucian Grigorescu“ Medgidia. Evenimentul se va desfăşura sub egida Consiliului Local Medgidia. Primele două zile ale festivalului vor fi dedicate secţiunii de Interpretare, iar în ultima seară va avea loc Gala Laureaţilor.

Bucuresti, 01.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *