free download 78 travel guides written by experts

Romantica TV si ELEVIT il aduc pe Mos Craciun in maternitati

Postul de televiziune Romantica TV aduce saptamana aceasta spiritul Craciunului in sapte maternitati din Bucuresti. Alaturi de brandul ELEVIT al Bayer Healthcare, unul din liderii mondiali ai industriei farmaceutice, Romantica TV a initiat un program de sarbatori menit sa aduca zambete proaspetelor mamici, chiar daca nu sunt acasa.

Romantica TV il va aduce pe Mos Craciun sa imparta cadouri proaspetelor mamici pentru ca acestea sa se bucure din plin de sarbatorile pe care in acest an le vor petrece in maternitate.  Mamele vor primi din partea postului de televiziune o trusa de manichiura, o lumanare de decor si o rama foto, in timp ce ELEVIT  va inveseli atmosfera cu brazi de Craciun frumos impodobiti. Echipa Romantica TV si Mos Craciun vor vizita maternitatile: Bucur, Giulesti, Polizu, Elias, Cantacuzino, Filantropia, si Maternitatea Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti.

Surpriza pe care postul de televiziune a pregatit-o mamelor nu este singulara – sub sloganul “Meriti un multumesc”, Romantica TV si-a propus anul acesta sa fie mai aproape de telespectatorii sai, daruindu-le acestora ceea ce merita:

“ Am dorit ca prin acest gest sa fim alaturi de femeile care trec printr-un moment important din viata lor, iar aducerea pe lume a unui copil este, fara doar si poate, cel mai important. Acesta este si motivul pentru care Romantica TV a ales sa le aduca mamelor spiritul Craciunului in maternitate. Aceste femei merita din plin un multumesc si merita sa primeasca vizita lui Mos Craciun, oriunde ar fi ele “, a declarat Madalina Radulescu, directorul executiv al postului.
   
Intreaga actiune va fi filmata de echipa Romantica si difuzata in cadrul emisiunilor postului TV, dar si in buletinele de stiri de la Realitatea TV.

Bucuresti, 19.12.2007

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *