metalshow

Romantica se alatura celor peste 15.000 de romani din toata lumea

care i-au trimis lui Costel Busuioc mesaje de sustinere si felicitare

Romantica a transmis, in exclusivitate, celebra competitie spaniola “Hijos de Babel” in perioada 14 februarie – 12 martie. Romanii au raspuns cu entuziasm initiativei Romantica de a-l sustine si incuraja pe Costel si i-au trimis sute de mesaje in fiecare zi, mesaje care l-au emotionat foarte mult si l-au ajutat sa treaca mai usor prin emotiile teribile ale concursului. La Romantica a exista pe toata perioada concursului un numar de telefon pentru trimiterea de mesaje sms si linia telefonica speciala 9409-Romantica prin intermediul carora oricine a putut sa ii transmita lui Costel cat de fericiti au fost datorita prestatiilor lui “Pavarotti din Banat”. Mesajele au venit de la romanii din toata lumea: pentru Costel Busuioc au venit peste 10.000 de mesaje numai pe sms. Cu cele trimise pe mail sau la linia romantica 9409 numarul mesajelor a depasit 15.000. Au  scris romani de pe toate continentele. Toate aceste ganduri de inurajare, de felicitare, de mandrie au ajuns la cel care are “Vocea de aur a Banatului”, la Madrid. I-au fost inmanate lui Costel de o echipa Romantica in fiecare saptamana. Costel a citit absolut toate mesajele cu multa bucurie, dar si cu foarte multa emotie. “Costel, toata tara este cu tine!”,”Costel, cu glasul si cantecul tau esti ca soarele deasupra tuturor si ne incalzesti inimile.”, “Suntem din nou mandri ca suntem romani si asta datorita tie!” sunt doar cateva exemple de mesaje primite de Costel la Romantica.

O alta dovada a faptului ca romanii au fost alaturi de Costel sunt audientele obtinute de postul de televiziune. Joi, 21 februarie, intre orele 21.00-23.34, postul de televiziune Romantica a obtinut audiente record de la lansare  datorita difuzarii in exclusivitate a show-ului spaniol “Hijos de Babel”.  Aproximativ 770.000 de romani au comutat pe postul Romantica, pentru a-l asculta pe Costel Busuioc cantand “O sole mio”. Romantica a obtinut 1.4 rating si 2.9 market share in intervalul orar 21:00-23:34, in randul femeilor din mediul urban cu varsta de peste 25 de ani. Postul de televiziune s-a situat in top 10 canale urmarite de telespectatoare in acest interval de timp.

Cand Romantica a difuzat, in direct, finala "Hijos de Babel", miercuri, 12 martie, romanii au fost, din nou, alaturi de “vocea de aur a Banatului”, trimitandu-i peste 8 000 de mesaje de incurajare si de felicitare la postul de televiziune. Telespectatorii au preferat Romantica: pentru publicul urban, in intervalul 22.30-01.20, romantica a fost lider de audienta cu un rating de 2.6, o cota de piata de 11.3 share si un total de 800.000 de romani care i-au tinut pumnii stansi lui Costel in finala “Hijos de Babel”.

Tot miercuri, 12 martie, postul de televiune Romantica a organizat o vizionare publica la Bucuresti, dar si in satul Ghilad, unde familia lui Costel a putut urmari in direct interpretarile lui “Pavarotti din Carpati”, dar si momentul in care acesta a fost declarat invingator. Atat in capitala, cat si in satul lui Costel, romanii au astepat marele final intr-o atmosfera de sarbatoare.  in lupta pentru marea victorie, Costel Busuioc a interpretat “La Traviata” si “Nessum Dorma” castigand admiratia publicului spaniol si dragostea romanilor.
„iti multumim pentru bucuriile aduse in sufletele romanilor!” este un dintre mesajele adresate lui Costel. Tanarul artist, caci acum ii putem spune astfel, a aparut dupa finala in Times unde a fost prezentat ca un erou national al Romaniei, un cersetor care a devenit print. Romantica ii multumeste inca odata lui Costel.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *