free download 78 travel guides written by experts

Romantica sarbatoreste 2 ani cu filme de suflet

Romantica deschide seria filmelor speciale despre vieţile si minunile sfinţilor

Sărbătoarea Floriilor e sărbatoarea Romantica. Acum doi ani, cu o săptămână înaintea Paştilor, emisia Romantica debuta cu transmisia unui show live de la Circul Globus. De atunci, Romantica a fost alături de telespectatoarele sale cu emisiuni, filme şi campanii speciale: am readus în casele românilor seriale de colectie (Dallas, Dinastia, Dr Quinn, Profiler-Pshihologia crimei), l-am făcut cunoscut compatrioţilor pe Costel Busuioc, am ajutat persoane cu probleme de sănătate, am donat jucării pentru copiii sărmani şi am discutat împreună cu telespectatorii despre probleme cele mai stresante, încercând, totodată, să le aducem un zâmbet în fiecare zi. De Florii le dăm cadou telespectatoarelor o floare simbolică: filme despre sfinţi importanţi ai creştinismului şi o mini-serie despre viaţa lui Iisus.

Vineri, pe 10 aprilie, începe perioada celor 10 zile de suflet cu un film despre înţeleptul Solomon, Solomon şi Sheba. În rolurile principale îi vom vedea pe Halle Berry şi Jimmy Smits. A doua zi debutează mini-seria Un copil pe nume Iisus, care îi are printre protagonişti pe Irene Papas, Alessandro Gassman şi Matteo Belina. În aceeaşi seară va fi difuzată prima parte a filmului Viaţa şi minunile Sfintei Rita, care o celebrează pe o femeie ce a reuşit să aducă pacea într-o Italie frământată de lupte interne.

Pe 14 aprilie, vom urmări un film despre viaţa marelui teolog, filozof şi monah, Sfântul Francisc de Assisi, interpretat de Raoul Bova. Miercuri va fi difuzată a doua parte iar joi aflăm mai multe despre Sfântul Anton din Padova, care, deşi a murit la doar 36 de ani, a lăsat în urmă numeroase învăţăminte şi fapte miraculoase.

În Vinerea Mare Joaquin de Almeida interpretează rolul principal într-un film care aduce lumină asupra unor evenimente ce au marcat istoria Bisericii: Secretele de la Fatima. Sâmbătă puteţi viziona a treia parte a filmului despre Iisus precum şi o frumoasă poveste de familie cu Sophia Loren în rol principal: Francesca şi Nunziata. În noaptea de Înviere veţi putea revedea cele 3 părţi ale filmului Un copil pe nume Iisus, iar de Paşti va fi difuzată şi ultima parte.

Romantica oferă 10 zile de suflet pentru toate telespectatoarele sale şi celebrează astfel cei doi ani de existenţă, aducând şi o promisiune: Romantica va fi şi în continuare televiziunea de suflet a telespectatoarelor sale, pregătind multe surprize pentru viitor.

Bucuresti, 06.04.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *