free download 78 travel guides written by experts

Romantica a reusit sa ii aduca unei mame inapoi, acasa

fiica minora

Sambata, 5 aprilie, incepand cu orele 14.00, telespectatorii vor putea urmari la Romantica, in cadrul emisiunii “9409-Romantica”, deznodamantul povestii unei mame care a reusit sa isi regaseasca fiica minora plecata in conditii suspecte in Italia. Ema Pendiuc, moderatoarea emisiunii, a primit un telefon din partea unei telespectatoare in editia din 1 martie  “9409-Romantica”. O mama cerea ajutorul echipei Romantica pentru a o gasi pe fiica sa fugita in Italia, la  insistentele prietenului ei mult mai in varsta. Romantica, alaturi de organizatia nonguvernamentala Riching Out, care protejeaza victimele traficului de femei, si, mai ales cu suportul  Presedintei acestui  ONG, Iana Matei, a trimis-o pe mama la Roma sa depuna plangere la politie. Dupa  doua saptamani tanara a fost adusa acasa.

Mama crede ca, din nefericire, fiica ei a fost pacalita si obligata sa se prostitueze in Italia. Tanara este traumatizata si refuza in continuare sa povesteasca ce i s-a intamplat. Organizatia nonguvernamantala Riching Out s-a alaturat demersului echipei Romantica de a ajuta aceasta familie sa inceapa o viata noua, preluand-o pe adolescenta in programul special de reabilitare din cadrul organizatiei. Sambata, telespectatorii vor putea urmari intreaga poveste la Rojmantica.

in anul 2008, postul de televiziune Romantica doreste sa creasca interactivitatea cu telespectatorii sai. Linia speciala Romantica, prin numarul de telefon 9409, ofera posibilitatea oricui de a-si povesti necazurile, problemele si poate cere solutii sau da sfaturi. Emisiunea 9409 Romantica este raspunsul televiziunii noastre la problemele telespectatorilor. Impreuna cu cei mai competenti specialisti, ofera solutii concrete la cele mai grave probleme. Ema Pendiuc, gazda emisiunii va asteapta in fiecare sambata de la ora 14.oo, la Romantica.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *