free download 78 travel guides written by experts

Romantica a incercat sa ii impace pe Betty si pe Radu Baron

Anca Barbu, moderatoarea „Jurnalului public de dimineaţă”, a încercat astăzi, 14 octombrie, să îngroape securea  războiului în cazul lui Betty şi a lui Radu Baron. Cei doi au avut fiecare câte o intervenţie în direct în timpul emisiunii, dar în cele din urmă, conflictul lor încă nu are o soluţie.

Betty a declarat că dacă poate păstra numele de scenă "Betty" şi dacă Baron renunţă la contract se pot împăca. Radu a fost mai vehement şi a declarat că nu doreşte să se împace, deoarece Betty a minţit prea mult….!!!!

Tot astăzi, la “Jurnalul public”, Tudor Chirilă a declarat pentru Romantica (prin telefon) că nu a pierdut procesul cu foştii colegi.  El a spus că a câştigat dreptul de a cânta opt melodii ce aparţin trupei Vama Veche. Tudor a mai adăugat că în concerte cântă ce melodii doreşte pentru că procesul nu este încheiat ….s-a făcut recurs. Artistul le dă dreptate foştilor colegi, deoarece aceştia doresc bani, dar a menţionat faptul că este păcat ca publicul să nu mai poată asculta live melodiile fostei trupe.

Interviul acordat de Tudor Chirilă la “Jurnalul public de dimineaţă” îl gasiţi pe: //www.romantica.ro/procesul-lui-tudor-chirila-nu-s-a-terminat_43021.html.

Telespectatorii o pot urmări la Romantica pe Anca Barbu la pupitrul ştirilor de la “Jurnalul public de dimineaţă”, de luni până vineri între orele 09.00-10.00 şi în weekend de la 10.00 la 11.15.

Bucuresti, 15.10.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *