free download 78 travel guides written by experts

Romanii vor salarii mai mari, scaderea preturilor si reducerea taxei de prima inmatriculare

ZIARUL FINANCIAR a decis sa adopte o pozitie activa privind rezolvarea crizei actuale si sa sprijine guvernantii Romaniei prin cat mai multe solutii reale la problemele cu care se confrunta populatia inca de la inceputul anului.
 
In cadrul campaniei ZF CUM REPORNIM ECONOMIA, incepand de azi si pana pe 19 iunie,  orice persoana care trece prin fata magazinului Unirea poate sa adreseze guvernantilor, prin intermediul ZIARULUI FINANCIAR, sugestii despre ce este de facut pentru a  depasi cu cat mai putine pierderi perioada de criza.
 
ZIARUL FINANCIAR a amplasat in fata magazinului Unirea o urna in care oamenii de rand  – angajati in business-uri private sau intreprinderi ale statului, proprietari de afaceri mari sau mici si toti cei interesati de felul in care ii afecteaza direct deciziile pe care le iau guvernantii in perioada urmatoare – pot introduce bilete cu propuneri si idei despre cum trebuie pusa in functiune economia romaneasca.
 
ZIARUL FINANCIAR va prelua sugestiile tuturor si le va redacta in ziar, pentru ca guvernantii sa le foloseasca in planurile de masuri urmatoare. Mai mult decat atat, ZIARUL FINANCIAR va utiliza propunerile trecatorilor ca intrebari si sugestii pentru cei care ne conduc, in intalnirile periodice pe care redactorii ZF le au cu reprezentantii Guvernului si Parlamentului Romaniei.

Disponibilizarile masive din cauza incetinirii activitatii marilor producatori industriali, oprirea creditarii pentru populatie, intarzierea si chiar reducerea salariilor pentru multi dintre angajatii companiilor care se confrunta cu probleme de lichiditati, toate acestea si multe alte probleme majore au fost semnalate pana acum ZIARULUI FINANCIAR de cititorii afectati de criza. “Sa se mareasca salariile”, “Sa se reduca taxa de prima inmatriculare”,  “Sa mai scada preturile” sau chiar “De refacut turbinele termocentralelor” sunt cateva dintre mesajele primite pana la aceasta ora in urna ZIARULUI FINANCIAR. O alta persoana a notat: “Pentru acele sectoare ale economiei care inca nu merg bine, s-ar putea ajuta la dezvoltarea lor daca cei care detin fonduri de pensii private ar investi acei bani aici”, iar cel mai pesimist mesaj de pana acum a fost: “Deocamdata la limita”.  

ZIARUL FINANCIAR a demarat in urma cu o luna campania editoriala CUM REPORNIM ECONOMIA, prin care ZF publica articole, editoriale si opinii ale oamenilor de afaceri privind solutiile de adoptat in perioada de criza. Redactorii ZF se intalnesc saptamanal cu oamenii de afaceri si antreprenorii romani in cadrul evenimentului ZF Expert, unde invitatii discuta problemele la zi ale economiei si ofera propuneri practice pentru guvernanti la problemele cu care se confrunta direct. In acelasi timp, pe site-ul www.zf.ro cititorii trimit zilnic sute de comentarii privind relansarea economiei.

Campania se va derula pana la sfarsitul lunii iunie si este sustinuta editorial de revista BUSINESS Magazin si de cotidianul Gandul.

Bucuresti, 20.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *