free download 78 travel guides written by experts

Romanii sarbatoresc castigatorii AdPrint 2011

URSUS organizeaza in cinstea romanilor premiati la AdPrint 2011 primul eveniment din seria „URSUS Inspiration Nights”, petrecerea „Romanian Winners AdPrint Party”, in cadrul careia va concerta Swing Republic featuring Karina Kappel.

Evenimentul va avea loc in data de 19 aprilie, in club La Muse, din Lipscani nr. 53, iar accesul se va face pe baza de invitatie. 

Cele mai bune printuri din Europa, premiate de juriul AdPrint, vor fi expuse in perioada 20 aprilie – 19 mai pe un suport neconventional – gardul ce inconjoara Muzeul National de Arta al Romaniei.

Expozitia va cuprinde toti castigatorii editiei a 12-a a festivalului ce premiaza exclusiv publicitatea in print. Juriul prezidat de Carl Le Blond – Deputy Executive Creative Director Ogilvy Group Rusia, care l-a avut coechipier pe Tony Strong, Copywriter, AMV BBDO, London, a evaluat lucrari semnate de 72 de echipe de creatie, provenite din 43 de agentii europene.

Lucrarile castigatoare in cadrul competitiei de anul acesta vor putea fi vizualizate si online pe site-ul festivalului www.adprint.ro incepand cu 20 aprilie 2011.

AdPrint este singurul festival european de publicitate care premiaza cele mai bune echipe de creatie pentru excelenta in print. Misiunea AdPrint Festival este de a promova printul si valorile sale la nivel international. Prin urmare, unul dintre principalele obiective ale festivalului pentru 2011 a fost sa reuneasca cele mai bune printuri din Europa si sa le promoveze la adevarata lor valoare.

AdPrint se bucura de sprijinul partenerului sau traditional, Lürzer’s Archive si, de asemenea, de suportul a doi noi parteneri pentru 2011: Art Directors Club of Europe (ADC*E) si Berlin School of Creative Leadership.

Bucuresti, 11.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *