free download 78 travel guides written by experts

Românii s-au distrat cu vedetele preferate la Jocuri de celebritate

Distracția a fost pe primul plan, miercuri seară, la Jocuri de celebritate. Mihai Bobonete, alături de căpitanii de echipă, Paul Ipate și Octavian Strunilă, a adus în fața telespectatorilor o nouă ediție plină de umor.

Jocuri de celebritate a fost lider de audiență pe toate categoriile de public. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, emisiunea a obținut 7.4 puncte de rating și 24.3% share, în timp ce televiziunea de pe locul doi a obținut 4.2 puncte de rating și 13.6% share. Emisiunea a fost urmărită de aproape 900.000 de telespectatori pe întreg intervalul de difuzare, între 22:30 – 23:35, la nivel național, iar minutul de maximă audiență, de la 22:44, a reunit peste 1.1 milioane de telespectatori în fața televizoarelor.

Antonia, Connect-R și Pino, prietenul lui Connect-R, au fost conduși de carismaticul Paul Ipate în bătălia distracției împotriva lui Octavian Strunilă, care a condus echipa formată din Alex Velea, Alexandra Stan și Lino, prietenul lui Alex. Cei doi invitați au avut un țel comun: fiecare și-a dorit premiul pentru a investi în studioul de muzică.

Probe haioase precum Schimb de fețe, Bolul Kaboom și Fii pe fază au stârnit hohote de râs în echipe și au dezlănțuit spiritul de competiție. Ce cânți acolo? le-a dat ocazia celor patru cântăreți să își pună în evidență calitățile vocale un pic altfel, sunetul dat de microfonul care distorsionează vocea punând mari probleme în ghicirea melodiilor. Dacă în primele patru probe echipa Ipate era pe primul loc, în cea de-a cincea probă, Te-ai prins?, echipa Strunilă a reușit să răstoarne clasamentul. Lino a mers în proba finală, Nume și prenume, ajutat de Alex Velea, unde a câștigat 2.000 de lei.

Săptămâna viitoare, miercuri, de la 22:30, Sorana Darclee, Vasile Calofir, Cristina Cioran și Cătălin Moroșanu, împreună cu invitații lor, vor da tonul distracției de seară cu noi probe simpatice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *